Et design og intelligent enhed forskning og formidler den brik,&# 039; du har brug for

Bang & Olufsen skaber og giver liv til audiovisuelt udstyr opskalere. Den seneste i det danske mærke: BeoSound Moment, et musikanlæg design, intelligent og legende, der passer til stemningen og smag af brugeren.

Bang ekspertise & Olufsen

Grundlagt i Danmark i 1925 af Peter Bang og Svend Olufsen, to unge ingeniører brænder for innovation og høj kvalitet lydgengivelse, virksomheden Bang & Olufsen er kendetegnet ved en lang tradition for ekspertise, kombineret med en besættelse for forskning og højteknologisk udvikling. Med produkter, der kombinerer design og ydeevne, Bang & Olufsen tilbyder en high-end multimedieoplevelse i hjemmet som rejser.

BeoSound Moment: innovation, design og teknologi

intelligent trådløst lydsystem, BeoSound Moment er den første touchscreen-enhed verden træ, til at integrere musik bibliotek og streaming musiktjenester. Intuitiv og sjov, er dette design platform toppet med en stilfuld aftagelig grænseflade, herunder en aluminium del med touch screen, og en anden front i eg, med et hjul for distribution af din musik på højttalerne.

BeoSound lydsystem smarte Moment Bang & amp; Olufsen
© Bang & Olufsen

"PatternPlay" og MoodWheel: funktioner på din

Side funktioner, "PatternPlay" gør det muligt intelligent afspilning, som gemmer dine musikalske præferencer til bedst passer til dine lyttevaner. Hvordan? Ved at trykke musikken spillede i dine afspilningslister og foretrukne kunstnere, såsom et online musikkatalog på over 35 millioner numre, som Deezer (en af ​​musik streaming tjenester populære i verden, Redaktionel note). Således over tid, vil BeoSound Moment udsende de sange, du er mest tilbøjelige til at nyde.

En anden smart funktion: MoodWheel, bogstaveligt "hjul stemninger", som, afhængigt af dit humør, forskning og formidler den brik, der vil fylde dig. Du skal blot røre den flerfarvede hjulet for at spille en spilleliste, automatisk genereret baseret på placeringen af ​​din finger er aktiveret. Kort sagt, mål for midten af ​​den MoodWheel lytte til velkendte musik, taget af enheden i dine foretrukne afspilningslister. Og hvis du er tørstige auditive eventyr, holde sig væk fra centrum og opdage nye sange, piochées i en online musik katalog.

Kompatibel med den række af kablede højttalere og Bang uden ledning & Olufsen BeoSound Moment enhed er allerede tilgængelig i butikkerne Bang & Olufsen lande, hvor produkterne fra det danske mærke og Deezer er tilgængelige (forudbetalt abonnement Deezer Premium 12 måneder inkluderet).

BeoSound lydsystem smarte Moment Bang & amp; Olufsen
© Bang & Olufsen

Udsalgspris: 2195 €

www.bang-olufsen.com