Hvilken etage til korridor og indgangsområde?

Træ eller laminat? Stentøj eller marmor? Fliser eller beton? Muligheden for gulvdesign for korridoren og indgangsområdet
er næsten ubegrænsede. Vi viser dig de mest populære materialer og hvad
du bør være opmærksom.

1. marmor

Med marmor gulve vil dit indgangsparti gøre meget og vil straks formidle elegance og luksus til alle besøgende. Vigtigt: For at beskytte den dyrebare natursten i den stærkt anvendte hal mod ridser og snavs skal den behandles regelmæssigt med specielle polering og imprægneringer.

2. Farvet træ

Hvis du vil have et let trægulv, hvor det naturlige korn er bevaret, kan du vælge farvet træ, der udstråler varme og naturlighed. Igen er en forsegling med en maling eller voks det tilrådeligt at beskytte gulvet.

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

3. tæppe

Tæpper har mange fordele: de absorberer lyden, de inviterer og vender og varme fødderne. Enhver, der ønsker at lægge tæppe i gangen og indgangen, men skal være opmærksom på, at han er særlig stresset her. Derfor er det vigtigt at bruge nemme at rengøre og holdbare materialer.

4. stentøj fliser

Stentøjsplader er holdbare og holdbare, meget robuste og nemme at rengøre, og kommer i forskellige farver, teksturer og størrelser. Sammenlignet med natursten er de ikke kun mindre følsomme men også lettere, lettere at lægge og billigere.

5. blanke fliser

Skinnende fliser vil gøre dit indgangsområde lys. Poleret til højglans, de sætter store accenter - enten i hvide, sorte eller andre farver.

6. beton

Beton spiller en central rolle i moderne arkitektur og bliver også mere og mere populær i interiøret. De dage, hvor betongulve kun blev brugt som undergulve, er langt væk. I dag er de eneste hovedpersoner og bringer kølig industriel flair til hver gang. Vigtigt: En forsegling er afgørende for at holde betongulvet permanent smukt.

7. laminat

Laminat er en af ​​de mest populære gulvbelægninger til gangen og indgangen. Ikke underligt: ​​Det er nemt at rengøre, ukompliceret, let at lægge og omkostningseffektivt, men udstråler visuelt den samme varme og naturlighed som ægte træ.

8. Real wood

Ædelt, repræsentativt og høj kvalitet, det hele selvfølgelig, hvis du kan lægge ægte trægulve i gangen. Denne type gulvbelægning er dog ikke den mest robuste, så du bør rense og vedligeholde den med en masse takt. For meget vand, hårde slibemidler og ru børster kan gøre en stor skade. I stedet skal du sørge for at bruge blid løg, specielle plejeolier og bløde klud.

9. skifer

Skifer imponerer med sin unikke udseende og smukke struktur, men er ikke let at lægge, meget dyrt og skal forsegles, fordi det kommer fra hjem noget rå og modtagelig for, hvad der kan hurtigt blive problematisk, især i stærkt bruges korridor område.

10. Keramiske fliser

Fliser i gangen er super praktiske, fordi de er lette at håndtere snavs af enhver art og kan være meget nemme og ukomplicerede rene. Derudover tilbyder de også mange alternativer med hensyn til udseende og design for at tilpasse indgangsområdet.

11. Ornament fliser

Et eksempel på fliser, der anvendes som gulve i gangen, er dekorative fliser, som i øjeblikket er særligt populære. Disse legende indrettede fliser giver indgangen til et særpræg og enestående karakter. Det skal dog bemærkes, at sådanne hexagonale fliser f.eks. Ikke er så nemme at lægge som de normale firkantede.

12. etage

I sidste ende har vi hentet en særlig populær og ædle slags gulv: parket giver klassisk, tidløs elegance og varme og forbedrer hver gang. Men selv her er forsigtighed nødvendig, fordi gulvbelægningen er ikke særlig holdbar og robust.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

46 + = 47

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: