Säg adjö till skärmar under måltiden tack vare Pepper Hacker!

Om du är trött på att vänta på din son att avsluta sin post för att slå Candy Crush innan du fyller sin tallrik. Om du är trött på dina vänner att fotografera måltid du har förberett dem snarare än att äta. Om du inser att dina ögon är mer attraherade av den fortfarande brinner tv av människor runt bordet ... Dolmio Australien fann enkel, effektiv och osynlig lösning som förhindrar alla sitter vid ett bord med hjälp av en teknisk anordning. Och denna kreativa länkobjekt är inget annat än en ... pepparkvarn!

Konceptet är enkelt: Pepper Hacker ( "pirat pepper") är ett redskap extremt teknisk kök som skulle stänga av TV: n, ditt WiFi-nätverk eller tillämpningar av mobila enheter i ditt hem. Ungefär som en fjärrkontroll, skulle det använda peppar ditt hem automationssystem för att inaktivera alla enheter som är anslutna till det med en enkel vridning av kvarnen!

Denna genidrag är faktiskt en reklamkampanj lanserades av märket Dolmio Australien som specialiserat sig på pastasåser. En film med en dold kamera (tyvärr bara på engelska) visar effekten av Pepper Hacker flera hyper-anslutna familjer. Först desillusionerade av det oförklarliga beslut av deras tekniska apparater kommer medlemmar i olika familjer äntligen ha en bra tid tillsammans, utan skärm från att störa deras diskussioner.

För dem som föreställa redan använder denna magiska peppar i deras hem, vara medveten om att bara prototyper skapades för kampanjen. Fram till dess har ingen försäljning driftsättning löfte tillkännagivits! Kanske en dag mödrar kan hemlighet logga alla enheter i hemmet för en måltid, men att endast framtiden utvisa.

Under tiden kan du alltid försöka tekniken för detta far som, förbittrad för att se sin son använda sin telefon vid bordet, tar fram sin skrivmaskin under middagen!

Källa: Mumbrella