Cilj: ne duha ne sluha o oken!

Očistite okna izkaže, da je naporno, da pogosto potisne do zadnjega. Ko je začel, lahko hitreje dobijo odvrnilo zaradi številnih sledi, ki ostanejo po prehodu krpo. Da vam malo poguma in predvsem, da bi vam popolno rezultat, uredniški "ponuja 4 nasvetov, babica učinkovito in enostavno doseči!

Nasvet # 1: kis

Pravi zaveznik gospodinjstvo v vsaki sobi v hiši, belega kisa izkaže, da je idealen izdelek za čiščenje oken. Če želite to narediti, premešamo 750ml tople vode, 250 ml belega kisa v spray steklenico. Očistite z gobico in obrišite z normalno krpo brez izpiranja. Rezultat je brezhibna!

beli kis Starwax
© Starwax

Nasvet # 2: časopisni papir

In ja! Časopis se izkaže za odlično čistilo za stroškovno okna. Če stavite na ta način, samo navlažite vaš okno, nato očistite z časopisu. Za razliko od krpe, je zelo vpojna in ne pušča niti. Najboljši: svinec v črnilih obnovi vaš Windows ves svoj sijaj.

kup papirja časopisi
© Brice Martinelli

Tip 3: pomivanje posode

Ker imamo vedno pri roki pomivanje posode, ta rešitev babica je zagotovo eden od najpreprostejših izvajati. Razredčite v majhni količini v toplo vodo, dodamo žlico kisa in mešamo kavo. Očistite z gobo in sperite z vodo. Windows brez gostin zagotovljena!

tekočina jed Sanytol
© Sanytol

Nasvet 4: limonin sok

Na istem principu kot belega kisa, zmešajte limonin sok s toplo vodo. Namoči časopisnega žogo s svojo sestavo in zbadanje okna. Ni potrebe, da izpiranje ali telefonski krpo!

Priprava okno limone
© Cherishedbliss