Vsi naši nasveti za nove ploščice brez odvzemanja stara

Če je deco uganka, ki ste naleteli, ker ste se preselili z vami, je ena od kopalnice. Vi ste poskusili vse, ampak nič tam: dno je res grda. Razen tega jasno, vaši obvladovanje sebe, ne vidite popolnoma odstraniti vse tiru prostora. Zato je potreben čas in da je tehnično. Če želite mir z ribnikom, imamo rešitev. Tukaj so 3 nasvetov za obnovo svojo kopalnico, ne da bi odstranili stare ploščice.

Pleskanja starih ploščic

Niste res osredotočena na delo, in tudi če ne podpira te lososa lončene posode, ki krasi stene kopalnici v vašo prho, ne želite, da zapustijo vse svoje prihranke v prenovi. Rešitev v dosegu vse, in vsak proračun je posebne barve ploščice. Ekonomičen in enostaven za uporabo, omogoča, da se barva obnoviti vsako steno, ki zajema malo starejši. Obstajata dve rešitvi:

1. slika ploščice

Glavna prednost barvanje ploščic je njena enostavnost uporabe. Ta vrsta barve je zasnovan tako, da neposredno držijo starega stenske obloge. Če želite večjo izbiro barv in konča, se lahko obrnejo na pravo podlago. Ko se uporablja, vam omogočajo, da barve svoje ploščice z barvo po vaši izbiri. Še vedno izogibati, da se odločijo za mat konča; bodo pustili kažejo sledi apnenca.

Barvanje pisano lončeno sobi kopalnica
© Leroy Merlin

Za kopalnico in pop trend, nekaj dotiki barvo ploščic dovolj

2. dekorativne smolo

Barvni smola je rešitev vse v enem. To lahko zajema staranje ploščice brez podlanke in ima zelo dobro odpornost na vlago (bistveno v kopalnici!) Samo skrbijo za čisto površino, na kateri boste ga uporablja, da se prepreči slaba presenečenja.

Lay ploščic več kot stari

Zastavi novo ploščico, ne da bi odstranili staro, je povsem mogoče! Primeren je za vsakogar, ki želi, da bi facelift na njihovo kopalnico brez spreminjanja vrsto premaza. Trenutno je na tržišču glavni prijem, ki ga lahko uporabite neposredno na stare lončene posode in vam dal nove ploščice na staro. Toda pred prenovo vašega tapete, upoštevajte naslednje:

  • Prepričajte se, da je cilj ravni površini in da nobena od vaše stare ploščice poteze.
  • Čiščenje in razmaščevanje površine, ki se pokriva z, na primer, pralnica St Marc. Nujno je, da je površina čista, da se zagotovi optimalne rezultate.
  • Postavite nove ploščice z zelo dobrim lepilom strokovno kakovost DIY verige priporoča. Izbira lepila je zelo pomembno, kvaliteta nad stroški.

Prenova ploščice tlakovanimi kopalnico
© Leroy Merlin

Sprejeti cementa ploščice trend brez prekinitve

Trik Deco za pokrivanje stare ploščice: sijaja beton

Vi se ne osredotoča na delo, ne glede na tla? Ne obupajte! To lahko obnoviti kopalnico s ploščicami, ne da bi mu z idealno gradivo za lastnosti vode: polirani beton. Z različnimi in barvah, lahko daje resnično facelift svoje kopalnice. Oba Deco in vodoodporna, lahko polirane beton nastanejo neposredno nad stare ploščice. Povezana z umivalnikom in moderno stolpec za shranjevanje, lahko daje trendovski videz v sobo.