Farveskema i soveværelset for at slappe af og føle sig godt

Ligegyldigt hvor forskellige vi er, hvilken indretningsstil vi har, eller hvilken farve er vores favorit - i vores hjem ønsker vi at føle sig godt og sikkert. Soveværelset er et af de vigtigste steder i vores hjem: Her oplader vi vores batterier og genopretter fra en travl dag. Derfor er det vigtigt, at vi gør vores soveværelse, så det udstråler fred, og vi kan virkelig slappe af. Farver har en stærk effekt på vores velbefindende og bringer os ind i en række stemninger. Hvilket farvedesign giver mening i soveværelset, vil du lære i den følgende artikel.

Træ er jordet

En let træpanel som senghoved ser ikke kun smuk ud, men har også en beroligende effekt. Naturmaterialer har en jordvirkende effekt på rummet, så du kan komme ned og slappe af hurtigere. Træ og mange andre naturlige materialer som kurve eller linned bringer os mottoet, tilbage til naturen, tilbage til jorden. Men sørg for, at du ikke vælger for mørkt træ, fordi det kan være ret skræmmende og dermed savner dets effekt.

Klassisk hvid med små farver accenter

Den hvide, kølige farveordning i dette soveværelse er meget enkel og enkel. Ikke desto mindre udstråler dette rum en klarhed og renhed, der rydder vores sind og rydder vores sind. Farven hvide symboliserer fred og renlighed, hvilket er yderst behageligt i et soveværelse. Pude i pastellfarver eller andet farvet tilbehør, det overordnede billede er mindre sterilt og løsner lidt op. De hvide ark inviterer os til at tilbringe behagelige timer i denne seng og lade vores sjæl dingle.

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

Lyse, naturlige farver

Et farveskema i soveværelset, der er begrænset til to til tre farver, er særligt roligt og behageligt. Kombinationen af ​​lyse, naturlige farver som beige og hvid er en særlig smuk klassiker. En varm beige skaber en naturlig atmosfære og gør soveværelset til et sted, vi kan lide at blive. Det føles også hyggeligt og inviterer dig til at kæle og dvæle. Her er vægfarven hentet af puder og tekstiler og dermed udseende.

Et farveskema i soveværelset med lyse farver og mørkt træ er den perfekte kombination, hvis du kan lide det varmt og hyggeligt. Et lyst, stort tæppe udstråler hygge og passer perfekt ind i soveværelset farveskema. Samspillet mellem hvide og mørke puder opfanger stilen på væggen og gulvet, hvilket giver resultatet harmonisk og indbydende
handling. Hvis du vil vide mere om et naturligt farveskema i soveværelset, anbefaler vi denne Ideabook.

Moderne nuancer af gråt til et klart hoved

Hvis du ikke ønsker at opgive en mørk, stærk farve accent, er det tilrådeligt at vælge en moderne, mørkegrå til lette møbler. Denne farve er ikke kun moderne, men har også en køleeffekt, som er meget behagelig, når man sover. Derudover er der i øjeblikket et stort udvalg af smukke tilbehør til hjemmet, der kan kombineres godt. Sølvfarvede billedrammer og hvidt sengelinned ser meget ædle ud på et gråt farveskema i soveværelset. Hvis du har sorte soveværelsesmøbler, er det tilrådeligt at vælge en varmere, lys gråton, ellers kan soveværelset hurtigt blive mørkt.

Cool blues for en lys ferie følelse

En kombination af maritime nuancer som hvid og blå minder os altid om ferie ved havet. Farven blå er kendt for at hjælpe med rastløshed og søvnforstyrrelser. Forskere har fundet ud af, at blåt sengetøj og et blåt farveskema i soveværelset kan bidrage til en mere stille søvn og reducere nervøsitet eller rastløshed. Vægdesignet på dette billede er noget meget specielt. Her blev en stærk blå påført ved hjælp af en spatel. Vægfarven er hentet af puder, så soveværelset farveskema er harmonisk og beroligende.

Farven bør ikke kombineres for vildt i soveværelset. Sammen med en hvid og en neutral grå kan du oprette en klar linje, som absolut bør overvejes i farveskemaet i soveværelset. Eksperterne fra Cocooninberlin viser et vellykket soveværelsefarveskema i dette eksempel. Selv om væggene er malet ganske mørkt, lyser det overordnede billede af møbler og tekstiler. Her kan du næsten føle stilheden og den kølige, friske havluft, som bringer os indre fred og ro. 

Hvis du vil forsyne dit soveværelse med sorte eller mørke træmøbler, skal du bruge en lysere blå. Lyse farver opfrisker ikke kun soveværelset, men gør det også større og mere åbent.

Forfriskende greens i soveværelset

Farven på håb, grøn, opdaterer sindet og har en vitaliserende effekt. Det balancerer vores krop og sind og giver os følelsen af ​​regenerering. Denne følelse skyldes foråret, når verden omkring os altid regenererer og opvågner i en frisk, frodig grøn. Som det ses på billedet, er det grønne farveskema i soveværelset ikke kun afspejlet i vægfarven, men også i tilbehør. Hvis du vælger en accentfarve som grøn, er det kun den måde at få et sammenhængende overordnet billede på.

Grøn og turkis

Kombinationen af ​​turkis, grøn og sand farver, der ligner en maritim blå, giver os følelsen af ​​ferie og afslapning. Et vandfarvet farveskema i soveværelset hjælper med at køre tanker og rydde dit sind. Vi drømmer bedre og kan starte dagen fornyet næste morgen.

Lyse farver

Rød er farven på kærlighed, erotik og fare. Det stimulerer og stimulerer, men det kan også være overvældende og tilskynde aggressivitet. Lyse farver bør bruges sparsomt i farveskemaet i soveværelset. Men hvis du kombinerer en varm, lyse rød eller orange med masser af lys træ og tekstiler i hvid eller beige, får du det rigtigt. Billedet viser et vellykket soveværelse farveskema med en blanding af rige og lyse farver. Vægfarven hentes af en matchende farve sengetæppe, blomster og andet tilbehør og fremstår således mere roligt og afbalanceret. En matchende vægtatovering over sengens overflade løsner det overordnede billede og erstatter et billede eller et maleri.

En drøm om violet

Her har designerne opnået et harmonisk resultat gennem et lilla mønster tapet og farvet sengetøj. Hvis der anvendes et mønster tapet, anbefales det kun at placere en væg og gøre resten i en lys, neutral tone. Violet er kendt som en mystisk, åndelig farve, der stimulerer det underbevidste og dermed drømmene. For at opretholde balancen mellem lys og mørk kan der bruges hvide møbler eller let træ. Et sengetæppe, puder eller billedrammer lavet af smukke materialer bidrager også til et harmonisk slutresultat. Hvis du har brug for professionel hjælp med farveskemaet i soveværelset, kan du kontakte en af ​​vores homify eksperter.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

5 + 4 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: