Před následující: interiérový designér Virginie Durieux chytře převádí do vytvoření úložiště pro celou rodinu, aniž by tlačit na stěnách!

V každém interiéru skrývá za roh, který by měl být odhalen a sublimovanou. Zde je návrhář interiérů Virginie Durieux a jeho agentura Moje oko v dekoru byla pověřena Nogent-sur-Marne vlastníci přehodnotit položky. Cíl: přestavět dlouhou chodbou, který spojuje úložný prostor pro celou rodinu. Jednoduchost a funkčnost jsou charakteristickými znaky tohoto velmi úspěšného projektu!

Plocha: cca 5 metrů.

Rozpočet: méně než 4000 € pro celý projekt.

Agentura: Moje oko v dekoru.

Vyvinout koridor pro vytvoření úložiště

Pro tuto rekonstrukci bylo přehodnocení vstup tím, že vytvoří úložný prostor pro celou rodinu, která postrádala tak krutě. Na chodbě je dopravní tepnou, která slouží obývací pokoj, kuchyň a ložnici. Pár už začal pracovat uzavřením přístupu do kuchyně a převést ji do kuchyně otevřené k životu. To jim umožnilo umístit vrcholem rodinný nábytek v chodbě.

Ale postupem času, pár si uvědomil, že to není praktické: soubor byl nefunguje. Majitelé se proto apeloval na Virginie Durieux, které jim pomohou lépe využít centrální chodby, obsahující úložné prostory a kanceláře.

amenager temné chodby
© Virginie Durieux

PŘED: temné chodby a oddělen od obýváku pomocí zavřenými dveřmi. Že nevyužité místo!

Multifunkční nábytek pro harmonizaci mezery

Hlavní myšlenkou designéra bylo vytvořit kus nábytku, který spojuje mezi vstup, obývací pokoj a kuchyň. Zakázkový navržený, je vybaven boční vchodové několik regálů různých délek uvítací knížky a drobné cetky. Aby se snížily náklady, zákazníci mají plné ruce práce sami editaci. Všechny potřebné pouze dva týdny dokončení.

Boční obývací pokoj, nábytek promění v baru s policemi a zasahuje do kuchyně. Zákazníci chtěli, aby jejich gauč a TV stojan. Chcete-li vytvořit novou atmosféru, vše trvalo to několik nových dekorativních prvků:

- Balibart některé obrázky na stěnách,

- nové polštáře a koberec domu Doctor,

- docela Nereids zelená (značka 1825) byla namalována na zadní stěně lze vidět od vchodu, které poskytují skutečnou hloubku v bytě.

storage prodloužení koridoru
© Virginie Durieux

PO: multifunkční nábytek a nakonec osídlena a užitečný vstup.

Vytvoření kancelářských prostor v chodbě

Majitelé chtějí integrovat kancelářský prostor projektu. Pracovní prostor byl přišel s skříňce vyhrazeném pro počítače a posuvným zásobník na klávesnici. Velmi chytrý úřad proto nekonají! A když se otevřely vstupní získala v jasu, což je velmi příjemné pilný roh dělá.

corner office vstupní chodba
© Virginie Durieux

Skříň zde psací stůl, který dokonale hodí pro všechny.

Chodba ... praktický a estetický!

Velká skříň obsahuje užitečnou lavici nasazuje a zul boty. K dispozici je také malý úložný skříň, a dále úložný prostor. Na stěně byl vytvořen velmi originální věšák na dřevo ve stejné barvě jako nábytek, aby zajistila harmonii prostoru.

Nakonec připomenout krabice kabinet a oživit chodbu, imitace dlaždice cement tile se vztahuje dlažbou, aby skutečný dotek na vstupu, a vymezit bystře.

Projekt, který uspěje v integraci dostatek úložného prostoru, rohová kancelář a zároveň podporovat tekutiny a průtok vzdušný ve vchodu!

amenager entry portmanteau
© Virginie Durieux

Originální a praktické věšák a imitace dlaždice cementové dlaždice, které dávají skutečnou funkci na tuto položku.