Ohromující člověka

V tomto studiu Lyon se nachází v půdních prostorách nebyly optimalizovány, ani vymezen. Majitelé se proto odvolal k Marion Lanoë, interiérový designér, malíř a designér kolorista v regionu. Omezení tohoto projektu byly samozřejmě pod svahy, ale také skutečnost, že byt je v pátém patře bez výtahu! Kouzlo, které dává skleněnou střechu a trámy očividně byla držena, ale studio byl kompletně zrekonstruován v modernějším stylu. Objevovat různé etapy těchto dvou měsících práce.

oblast: Studio 30m²

rozpočet: 17 000 € HT pro kompletní rekonstrukci

Kompletně přestavět prostor

Studio před rekonstrukcí
© Marion Lanoë

před: Prostor nebyl optimalizován, nebyly žádné hranice a jen velmi málo úložného prostoru. Marion Lanoë musel přehodnotit rozložení plochy získat životní prostor. Byt je atypický, protože se nachází v podkroví, bylo nutné upozornit na kouzlo tohoto místa.

Oba vymezených oblastí
© Marion Lanoë

after: Velké střešní okna poskytují maximální jas. Dále rozšířit prostor, architekt zvolil světlé barvy na stěnách.

Zrekonstruovaný salonek
© Marion Lanoë

Žluté hroty povzbudit všechny.

Dvě použití v jednom pokoji

před: Nebylo hranice mezi prostorem pro práci a jeden pro spánek, který není optimální, aby byl produktivní nebo jinak odpočívat.

V obývacím pokoji před prací
© Marion Lanoë

Oba prostory vytvořené'architecte
© Marion Lanoë

after: Nízká zeď byla postavena tak, aby vizuálně vymezit prostor v noci v obývacím pokoji, zefektivnit funkce. Boční obývací pokoj, můžete přijímat hosty nový nábytek, sedací souprava značky Habitat a stolečky podepsali pánové designéři.

Kancelářských prostor myšlenka'architecte
© Marion Lanoë

Místnost je malá, ale pěkná, je to příjemné a rozmazlování. Kancelářských prostor byl přesunut a instalována u vchodu do ateliéru, s krásným Eames inspirovaný křesla.

Malý, ale vybavená kuchyň

Stávající kuchyně
© Marion Lanoë

před: Jeho umístění v podkroví nedovolil majitelé domů správně nainstalovat různá zařízení. V kuchyni byl proto poměrně složité k použití, a ještě více tak, aby nedošlo k vyhrazený prostor na oběd nebo večeři.

V kuchyni po práci
© Marion Lanoë

after: V kuchyni byl kompletně zrekonstruován. To je mnohem více funkční, s dostatkem úložného prostoru a zároveň jsou pružné na jídlo. Malé trik: integrovaný indukčních v tabulce, dále optimalizovat prostor.

koupelna člověka

V koupelně před
© Marion Lanoë

před: V koupelně byl úplně bílý, což nebylo příliš moderní. Je potřeba k rekonstrukci změnit styl a mít skutečný facelift!

místnost'eau après
© Marion Lanoë

after: V koupelně byl kompletně přepracován s novým sprchovým koutem a marnost jednotky antracitově šedé. Bílý mozaika byl kladen na stěnách a šedé dlaždice byla umístěna na zemi.

Marion Lanoë - http://www.lanoemarion.com/