Iščete sistem za sanacijo poškodovanih tal prevoznika? Suhi estrih Placosol lahko rešitev, kar potrebujete. Ta plavajoči estrih je sestavljena iz posebnega mavčnih plošč, ena je, katerih obrazi namenjen odporne na vlago. Preprost za uporabo, sistem Placosol izboljšuje tudi toplotno in zvočno učinkovitost tla. Tukaj je nekaj nasvetov, da dajo na Placosol estriha.

Polaganje Placosol estriha na ravnino tal

Pri lesa tla ob ravnost odklone manj kot 5 mm, lahko Placosol plošče uporabimo v enem sloju. Nato preprosto privijte vijak z 35 mm ali več, preprosto speti. Tam mora biti 8 pritrdilne plošča točk.

Polaganje na tla izkrivljena

Na poškodovano tla in ploskosti z večjim zaostankom, je treba zagotoviti odmor v dveh fazah. Prva zahteva vzpostavitev izolirnega Placoforme zrnca izenačiti stopnjo poškodovano tla. Šele po zaključku te faze je mogoče vprašati, suh estrih Placosol. Ampak tokrat, bo potrebno dve prekrižani plasti.

Prednosti suhega estriha Placosol

Postavitev suhega estriha Placosol ne zahteva predhodnega posredovanja. To je razlog, zakaj je idealna rešitev za preprečevanje prekomerne teže na svojem nadstropju. Enostavno in priročno, lahko Namestitev Placosol plošča šteje po zaključku sten. Ta rešitev omogoča pozo skoraj takojšen premaza, saj ne traja več kot 12 ur pred potovanjem na estrih.