Ingen opbevaringsrum? 9 måder at bedre organisere dit hjem

Et hus uden en kælder eller en lejlighed uden et opbevaringsrum kan gøre sine beboere sved meget. Cyklen i gangen er hurtigt så meget af et problem som de omfattende shoppingture med din bedste ven. Med et par tricks kan man dog finde i den mindste lejlighedens opbevaringsplads. Ud over klassiske løsninger, såsom en stor bogreol eller en kasse under sengen, er der opbevaringsplads i uventede hjørner. Hvad med for eksempel en smuk hylde i hjørnet, hvor normalt kun husplanten er? Eller med skræddersyede skabe, hvor tøjene i næste sæson stadig har plads? Det første skridt er imidlertid gåtur gennem huset, hvor ubrugte hjørner udforskes og en gang grundigt ryddes ud.

1. Clearing lavet nemt

Fjernelse af væk lindrer ikke kun boligarealet, men også sjælen. Men hvor starter du? Den bedste måde at gå rydder gennem hvert værelse. For mange mennesker fejler clearing, fordi tingene er for gode til at smide væk. Men hvem vil slippe af med gamle køkkenapparater, bøger og dekorative genstande og også tage penge, har et økonomisk plus for nye opbevaringsløsninger. Umsonstläden, men også små udvekslinger eller specifikke platforme på internettet giver mulighed for at bringe brugt igen til manden. I soveværelset er reglen: Hvem har ikke lagt på et tøj i to år, det vil bestemt ikke gå glip af. For memorabilia, såsom billeder, sorteringen er lige så let. Hvad der minder om smukke oplevelser, kan løftes. Gaver eller billeder, der kun er aflyst af samvittighedshensyn, men som hverken er smukke eller behagelige at huske, kan sikkert gå væk.

2. Kontroller grundplan og plads i huset

Hvis du ønsker at organisere lagerpladsen smart, skal du kigge på grundplanen og ubrugte hjørner i huset. Frem for alt er plads, der forbliver uudnyttet i hverdagen, egnet til intelligente lagerpladsløsninger. Dette kan være rummet under det skrånende tag eller trappe, men også den ubrugte væg i stuen. Også hjørner i hallen, som ikke er brugt, tilbyder sig til lagerpladsløsninger. I mange tilfælde får huset endda ekstra charme med ekstra opbevaringsmøbler, og lagerplads er pludselig ikke længere et problem. Nogle gange betaler det sig at omdanne værelserne. Måske kan for eksempel børn og soveværelser udveksles, hvilket skaber mere plads i rummet, hvilket alligevel bruges mere? Tips til optimal rumarrangement i huset kan give indretningsarkitekter.

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

3. Under trappen

Meget plads går ofte tabt under trappen. Få standardløsninger passer perfekt i dette område. På den anden side er hylder og skabe, der er lavet af specialfremstillede stykker, perfekte. Dette kan være åbne hylder, men også lukkede skabe, der leveres til flere ordrer med skuffer og forskellige mellemrum. Trapper, hvorunder der er lille plads, alternativt tilbyde plads til smukke kasser og kister.

4. Under sengen

Rummet under sengen giver mange muligheder. En seng kan straks laves for at blive hævet og rumme et stort kabinet system. Dette er praktisk i boliger, hvor stuen bliver soveværelset, da det vil gøre sengetøjet forsvundet og sengen kan blive en sofa. Eller sengen er forsynet med matchende sengekasser, forsvinder i lagner og håndklæder. En anden simpel løsning er låsbare under-seng bokse, som simpelthen skubbes under sengen. I alle tilfælde er det fornuftigt at vælge låsbare løsninger, så der ikke er lagrede ting bliver stillestående.

5. Køb plastik kasser

Plastkasser er ideelle organisationshjælpere. På den ene side passer der meget til det, på den anden side er indholdet synligt udefra og ting kan hurtigt og nemt findes. De kan opbevares løst på hylder, men kan også kombineres med specialdesignede systemer. Fra tøj til legetøj til håndværksmaterialer, kan en masse pyntegummier forsvinde i plastikbokse. Før du køber, skal du først og fremmest kontrollere om kasserne er lette og sikre at lukke. Hvis kvaliteten ikke passer, bruges bokserne i sidste ende ikke i hverdagen og tager mere plads, end de sparer.

6. Brug rummet på væggen intelligent

Størstedelen af ​​pladsen til lagerplads giver væggene. Ikke kun hylder og skabe kan findes på dem. Du kan også tilbyde møbler møbler, som ellers ikke findes et passende sted. Dette lille foldebord er det bedste eksempel på smart vægbrug. Praktiske kroge er også på væggen, er hængt på foldestole til balkonen om vinteren eller cykel kroge, som cyklen kan hænge på. På denne måde kan selv voluminøse ting komme under dig uden at komme i vejen.

7. Arranger efter størrelse og kategori

Oprettelse af lagerplads betyder ikke altid at finde lukkede lagringsmuligheder. Som denne hylde viser, kan lagerplads også blive en iøjnefaldende. Den fancy hylde ser særligt symmetrisk og pæn ud, med de poster, der er arrangeret på den efter størrelse og kategori. Så vaser grupperes på højre side, mens de hvide vaser kan findes sammen med den hvide sten på venstre side. Det samme system kan også bruges i åbne hylder. Bedstemors te service behøver ikke at forsvinde bag dørene mere end stammens samling af afkom. Det afhænger af arrangementet alene ...

8. Smukke kurve i hele huset

Kurve er et godt alternativ til plastikbokse på mange steder i huset eller i lejligheden. I soveværelset kan en taljehøj kurv bruges til snavset tøj. På badeværelset opbevares utallige toiletartikler i små kurve og i køkkenet giver grøntsager kasser plads til sund mad. Hvem ønsker ikke at begrænse sig til trækurve, trækker på glatte kasser, der fremkalder farve i rummet. 

Forslag til hvordan kurve i huset giver mulighed for ordre findes i artiklen "kurve, kasser, kasser: opbevaring lavet nemt".

9. Brug kabinetter eller hylder

Skabe og hylder skaber orden. Der er en række kabinet systemer. Fra skræddersyede løsninger til vægge og finkanter til usædvanlige hjørnehylder. Hyldeanlæg, der kan udvides til vilje, er en god løsning til store vægge. I stuen kan der f.eks. Oprettes en stor bogmængde, hvor fjernsynet også kan rummes. I undersøgelsen kan skrivebordet integreres i en hylde, hvor alle dokumenter og mapper kan opbevares. I børnenes værelse har skabssystemer med kasser og døre rigelig plads til legetøj og børnetøj. Skabe har den fordel, at deres lukkede overflader skaber orden - uanset hvordan det kan se ud bag det. Hylder giver plads til smukke bøger, plads til individuelle dekorationer.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

77 − = 73

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: