9 absolutte trendfarver til din nye mur i 2017

Og selvfølgelig bringer det nye år nye livstendenser ind i vores egne fire vægge. Bare det rigtige tidspunkt at tænke på et nyt design, ikke? Er møblerne stadig moderne? Har badeværelset måske brug for en make-over? Men hvis du vil langsomt nærme sig, hvorfor ikke prøve et nyt vægdesign? Nogle gange er det de små detaljer, hvis forandring bringer frisk vind ind i vores hjem igen. Af denne grund vil vi dedikere os specielt til trendfarverne i 2017 i dag. Dem, der ikke kun får dig til at føle sig godt, men også venligst dit besøg. Ser du frem til gode ideer til et trendy vægdesign? Så tag et kig!

første Lilla og lilla: Elegance for hvert værelse

To flotte nuancer fra hjemmet, der passer perfekt til at erstatte de nuværende trendfarver i 2016, se blåt og rosa snart. År 2017 er derfor helt i sit tegn. I kombination, men også for sig selv bringer begge farver en stor og elegant touch i hvert rum. Uanset om det er moderne eller klassisk, eklektisk eller kreativ, med lilla og violet som den fremherskende vægfarve, vil den altid være på rette spor i 2017.

For det andet Pastell kombination af grønt og gråt

Pastellfarver, især i sådanne rum, øger den harmoni, vi ofte bor i - eller dem, hvor vi glædeligt modtager vores gæster. Pastell nuancer giver en blød kontrast til vores hjem og dermed slapper mærkbart af neutrale værelser. I år er det kombinationen af ​​bløde grønt og grå, mens den mintgrønne pastel bruges sparsomt til en god følelse af hjem. Så hvis du planlægger at behandle din stue til et nyt vægdesign i år, bør du se nærmere på denne farvekombination.

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

tredje Hvid: Den tidløse stedsegrønne

Som i tidligere år vil farven hvid forblive en af ​​de absolutte favoritter i 2017 også. De positive kvaliteter af denne faktisk neutralt udseende nuance er simpelthen for forskelligartede for at blive fjernet. Ikke alene er farven hvid tidløs, det gør også ethvert værelse nemt at rydde op og indbydende - om det er et badeværelse eller et hyggeligt opholdsstue. Kombineret med andre flotte nuancer som den lige trendy turkis er fordelene ved de hvide særligt tydelige - ligesom i dette eksempel.

4. Perle grå til en indbydende dekoration

I det nye år er farven grå på ingen måde undervurderet, når det kommer til moderne indretning. Vi kunne allerede beundre deres effekt i kombination med en grøn pastellfarve. I den helt trendede Nuance-pergråbringer bringer den en kølig elegance, især i mere indrettede værelser. Men som den grundlæggende dekorative stil skaber den også en harmonisk og indbydende dekoration, som dine gæster vil elske. Hvem ønsker ikke at sidde på denne sofa?

5. Varm elegance med rosé

Gammel rosé eller rosé, som vægmaling, bringer en dejlig balance af varme og tilbageholdenhed til dine egne fire vægge. Det er en klassisk stue i stuen eller en moderne industriel stil loft. Lyserøde nuancer er utroligt alsidige og af denne grund en af ​​favoritterne til årets trendfarve 2017.

6th Camouflage maling til køkkenet: grøn med et strejf af gul

Næppe nogen skabning er i stand til at opfatte flere nuancer af grønt end mennesket, er det sagt. Det er ikke overraskende, hvor meget denne farve beroliger os. Mange af os udnytter allerede denne kendsgerning i deres hjem. Måske snart i den trendy pastellkombination Mintgreen-Grey. Men har du nogensinde tænkt på camouflagefarven grøn? Det bør efterligne den naturlige grønne natur særligt effektiv. Med sin brune og gule lys har den ikke kun en forfriskende effekt, men er også ekstremt harmonisk. Den perfekte farve til dit køkken i 2017.

7th Inspirerende gul til det klassiske boligareal

Årets begyndelse er tidspunktet for gode hensigter. Så ønsker vi ikke at nærme nytår med tilsvarende optimisme og kraft? Hvilken farve er bedre for dette end gul? Med henne blæser et strejf af solskin gennem vores værelser. Den har en stimulerende og forfriskende effekt, og kombinerer den alle de kvaliteter, der kvalificerer den som en trendfarve for år 2017. Ikke kun for den klassiske stue, som i dette eksempel, men med en vidunderligt dæmpet note måske endda hjemme.

8. Grå er farven for 2017

Vi ved homify er overbeviste om, at farven grå i alle sine nuancer vil simpelthen sejre i det nye år. Det kan bruges på mange måder i vores hjem - være det som en grundlæggende tone til at invitere møbler i en dekorativ stil. Eller som en stor vægmaling i et moderne eller endda industrielt design. Hvis du foretrækker en mørkegrå til din væg, skal du også justere dekorationen i overensstemmelse hermed. Mørke nuancer af blåt tilføj en elegant touch, mens woody noten bringer varme tilbage i rummet.

9th Maritime blå toner

I slutningen af ​​vores lille rejse i verden af ​​trendfarver 2017, igen, udsigten til en meget speciel skygge af blå. Maritime blåtoner med deres fantastiske blanding af grøn, turkis og blå er absolutte iøjnefaldende i hvert hjem. I moderne stuer, men også som en farverig højdepunkt i ungdomsrummet eller i køkkenet et godt valg. Og bedst af alt, du kan bare ikke få nok af det, ikke? Forresten: Du kan finde mange flere gode ideer til mere farve i køkkenet her: Afslut med hvide vægge i køkkenet: 6 ideer til at efterligne! Det lyder som en god plan for det nye år, ikke?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: