Prenoviti kuhinjo Backsplash: naše nasvete!

A zelo stare ploščice vzorci lahko težnja v kuhinji. Ampak če sem iskren, ploščice iz 80-ih let je enostavno grozno. Barve so dolgočasna in zastarela. Ne skrbi! Vam ni treba vzeti kladivo in smash vse obnoviti svojo kuhinjo Backsplash. Danes obstaja veliko nasvetov za prenovo credenza ob ohranitvi ploščice v mestu. Kako? Tu so naši nasveti.

Paint svojo kuhinjo splashback

To je najenostavnejši in najhitrejši rešitev, da facelift svoji kuhinji ali kopalnici. Vse DIY trgovin ponujajo eno ali več vrstic z barvami, namenjenih za kritje tla. Te barve se uporabljajo v kuhinji ali v kopalnici, so na voljo v različnih barvah.

Če želite slikati svoje credenza, najprej temeljito čiščenje. In če je že prisotna plast barve, zbadanje navzdol. Slika nastane zelo preprosto, s čopičem ali pleskarskim valjčkom. Ko je nameščen in suha, kredenci je prenovljeno čisti kot tudi konvencionalne ploščice.

Vprašajte dekorativnih plošč

Dekorativni plošče so prav tako preprost način, da obnoviti credenza. Te plošče so na voljo v naravnih materialih ali v obliki lepljenih plošč. Prav tako ponujajo široko paleto vzorcev in barv. Lahko se celo vprašal učinek ploščo in dobili videz kamna, lesa, skrilavca, kovine, itd

Dekorativni plošče, so zelo poceni. So na voljo v različnih oblikah za kuhinje in kopalnice. Postaviti dekorativne plošče, morate očistiti svoj splashback nato pa ploščo. Odvisno od modela, uporabite trak ali lepilo.

Relook vprašanje zaupanja kuhinja
© George Robinson Kuhinje

Uporabi samo plošče ozadju aparatom

Nalepke za polepšala vaš stari credenza

Več minljiva kot slikarstvo in dekorativne plošče, nalepke, ki se uporabljajo za dekoriranje splashback ploščice združena. Uporabljajo se na običajnih ploščic ali poslikane ploščice. Za nalepke življenja je optimizirana, kupite modele, namenjene za ribnike in sledite navodilom za namestitev. Dejansko, nalepke pride na čisto in popolnoma suhi credenza.

Coated in poliran beton za kritje credenza

Backsplash je mogoče zajeti tudi z oblogo. Laid na čisto ploščice, lahko premaz prilagodili lastnosti vode in jim sodobno zvijal. Lahko deluje kot želite. Z njim bodo vaše stene gladka ali brušena.

V istem smislu, lahko uporabite poliranega betona prenoviti credenza. Glavna prednost tega materiala je njegova moč. Polirani betona se uporablja v vsaki sobi v hiši, na stene kot tla. V kuhinji, poliran beton se nanaša tako na kredenci in delovnim načrtom za utripajočo enoto!

credenza kuhinja
© Lulu - Fotolia.com

XXL ploščice prekrite

In ja! Možno je, da ploščice tla. Za rezultat na vrh, smo se odločili za XXL ploščice. Naša najljubša srce je za les poglej ploščice so, da se segreje sodobno kuhinjo, hkrati pa zagotoviti njeno vlogo v smislu vodoodpornosti, trpežnosti in enostavno vzdrževanje.

Tabla barva: zabavno in praktično

Prav tako lahko odločijo za table z barvo. Če želite uporabiti po Podrazina vašega starega credenza, bo postala vaša nova igrala v kuhinji. Opomnik, nakupovalni seznam, sladka mala beseda, risbe, kuhinja splashback chalkboard barve lahko pametno izbiro. Primeren je tako za sodobne kuhinje, ampak tudi bolj tradicionalne kuhinje, saj prinaša nevtralen, moderen pridih.

Obnova vprašanje zaupanja kuhinja Tabla barva
© Ixina

Skrilavca backsplash bo vaš nov prostor izražanja!