Udsmykning med feellys: tips og tricks

Vi kender alle feelys som en glitrende dekoration på juletræet eller som julelys i vinduet. Men de små lys må ikke altid ligne jul. Vi pynter med de farverige lys allerede i den mørke efterårstid og derved oprykker hele vores hjemmekosere, mere individuelle og lysere. 

Hvorvidt dekoreret med farverige lysdioder eller glødelamper med stof eller papir, i soveværelset eller stuen: lamper lyser alle i deres smukke udseende og så skabe en venlig, legesyg atmosfære, der løfter vores ånd i de mørke måneder, selv om det altid er mørkt tidligere er.

Vi viser dig de smukkeste modeller, fortælle dig, hvad du skal kigge efter, og hvordan du arrangerer eventyrlygter på den mest originale måde.

Alsidige eventyrlys

Eventyrlys er til rådighed i deres reneste form, det vil sige uden fairing eller i versionen med stof eller papirbetræk. Vi finder, at de atmosfæriske lys med en dekorativ shell ser endnu mere hjemlig ud og er ideelle til dekoration. Du kan selv lave sådanne paneler til de små pærer, men det skal sikres, at stoffet eller papiret ikke kommer i direkte kontakt med pæren. Ellers er der risiko for brand! Særlige afstandsstykker giver den nødvendige sikkerhed for sådanne gør-det-selv-projekter. 

Hvis du ikke ønsker at lave kunsthåndværk, men stadig ønsker at bringe farverige værelseindretning i huset, vores eksperter fra La Case de fætter Paul at tilbyde en række forskellige feellys i en række regnbuefarver. Hver eneste lampe er omgivet af en cirkulær membran, som dekorativt spredter lyset.

På dette billede blev en ramme fyldt i stedet for et maleri med farverige feelygter. Dette skaber en dekorativ og behagelig værelseindretning. Et rundt lyseblåt lys genoptager temaet for det smukke lys krans.

Fairy lyser som en vægdekoration

Et særligt populært sted for eventyrlys - af granen selvfølgelig - er soveværelset. Fordi vi her især nyder godt af den varme, beroligende atmosfære, der skaber en sådan belysning.

Ved montering af guirlander kan give frie tøjler til hans kreativitet: enten som her kunstfærdigt draperet på væggen eller viklet omkring en sengeramme, er helt op til dig. 

Hvad du bør være opmærksom på, når du vedhæfter det er, at pærerne ikke skal have nogen direkte kontakt med stoffer, såsom sengetøj. Igen er der risiko for brand. De, der ønsker at vedhæfte den lette kæde vist i dette billede langs væggen, kan bruge gennemsigtig dobbeltklæbende tape eller bringe enkelte propper i væggen, og drapere lysene langs.

Især rart at glødende vægdekoration ser den måde, hvis de valgte lamper enten perfekt farve matcher væggen, som her, eller dygtigt kontraster.

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

Lysende vase

En anden original måde at dekorere med eventyrlys er at lægge de farverige lys løst sammen i en stor glasskål eller vase. Dette skaber et lysende kunstobjekt. 

I dette billede, lysene erstatte buket på natbordet: Delene er arrangeret således, at de ser ud som en buket af vasen. En smuk accent, der også er velegnet til allergikere!

Sæt accenter

Lys er ikke egnede på grund af deres svage lysstyrke til at belyse et helt rum alene, men de kan sætte flotte accenter og bidrage positivt til atmosfæren i hjemmet. Derudover er de specielt gode i opstillingen af ​​individuelle møbler eller tilbehør til hjemmet. Så hvert vinduesramme med en glødende krans får en atmosfærisk ramme. Dette fungerer også med hylder eller billeder placeret på væggen.

Her blev for eksempel en ret minimalistisk, sort og hvid indskrevet vægdekoration med de alsidige belysningscirkler opgraderet. Frem for alt, hvem vil præsentere sine feellys på væggen, skal også være opmærksom på kablet: Det skal på den ene side være tilstrækkeligt lang og på den anden side at tilpasse sig godt til dets omgivelser. Transparente eller dekorative farverige kabler er ideelle.

Specielt design

Denne lysstreng imponerer med dens skal lavet af filt. Inde i lyserød og udvendig grå, minder det smukke stykke af friske blomsterkalyser. Monokrome lys i indretningen skaber et fortryllet lys humør som i eventyrskoven. 

Dette stykke ser især godt ud til et rustikt hjem eller shabby chic.

Rainbow i stuen

Denne temmelig traditionelt indrettede stue er færdiggjort med en regnbuefarvet lyskæde. Den munter farve accent blev fast lodret på væggen og ligner næsten en gulvlampe. Flere farverige tilbehør fuldender det muntre overordnede billede.

I øvrigt, mens lyspærer tidligere blev brugt, udfører LED'er i dag ofte denne opgave. Sidstnævnte har den fordel, at de ikke opvarmer og er energieffektive. Derudover er de tilgængelige i mange forskellige lyse farver. For eksempel at skabe en varm, hjemlig atmosfære med feellys, bør man være forsigtig med at vælge en farvetemperatur mellem 2 200 og 2 700 Kelvin. I modsætning hertil får vi koldt hvidt lys, hvis vi vælger varianten på 3.000 til 3.500 Kelvin. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

5 + 5 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: