Res je interaktivna predlog polje

Created leta 1967, blagovna znamka Chantemur specialist ozadje ponuja od konca leta 2008 na svoji spletni strani www.chantemur.com simulacija orodje v 3 dimenzijah z blizu 150 modelov, ki ponujajo na tisoče kombinacij notranjosti.

"Želeli smo, da podpiramo naše stranke v njihovih dekor projektih, ki jim daje možnost kombiniranja ozadje in pada v mnogih delih in razpoloženja"Pravi cvet Tilmont, internet direktor na Chantemur. "Cilj je, da ima vsak uporabnik lahko zabavali s podlogo ozadje izbire na stene v prostoru, ki bo izbrana. On lahko projekt svoj dom v njegovi prihodnji notranjosti. "

"Upravljavci naših 110 trgovin v Franciji cenim to interaktivno orodje, ki tudi pomaga strankam pripravijo svoje trgovine obisk," je dejal Flower Tilmont. Na tem projektu je kreativna agencija, specializirana za oblikovanje in arhitekturo 3D Stereograph tesno s spletno agencijo Neoweb, obe s sedežem v Lillu (59), so bili izbrani.

Kreativne agencije so oblikovati inovativno orodje iz knjig trend, študij Chantemur stranke in seveda zbirko poslikanih Chantemur dokumentov.

Rezultat: učinkovito izvrševanje, zelo intuitiven, ki omogoča, da se potopite v štirih glavnih prostorov v hiši: dnevni prostor, spalnico, kopalnico in kuhinjo.

"Vsako ozadje vzorec, predlagamo dva modela navadnega ozadje in uporabnikom ponuditi priložnost, da preizkusite druge ozadja united povezano"Komentiral Flower Tilmont. "Naš cilj ni bil, da bi omejili interneta v eni kombinaciji, in pustite, da se projekt v skladu s svojimi okusov in barv in stil želje.

V vsakem trenutku, lahko uporabniki narediti simulacijo v drugo sobo ali spremeniti svoj izbor", Ona pravi.

Nekaj ​​3D orodje, simulacija na voljo na internetu. Daleč od tradicionalnega interaktivnega sistema barvanja, aplikacija ponuja pravo izbiro harmonij in visoko realističnih prizorov.