6 specielle senge

Sengen er det absolutte centrum af soveværelset og afgørende for vores sundhed og trivsel. Men en
Ikke alene skal sengen være behagelig, hygiejnisk og god til ryggen, muskler og led
vær, det kan også godt lide at se rigtig stilfuldt og også et par seje
Har højdepunkter. De seks senge vi bragte dig i dag
Alle har det sikkert noget og bliver en ægte iøjnefaldende i
dit soveværelse.

Farverige

den Bay Seng ud af huset Grand Luxe af Superba ikke kun captivates med sin ekstraordinære farve, men også med sin delikat buede hovedgavl, der formidler intimitet og sikkerhed. Den klassiske elegante polstret seng med sit lyse, koncise og tidløse design er iøjnefaldende i hvert soveværelse og blev tildelt den eftertragtede Interior Innovation Award i 2014.

Drejeligt med integreret lydsystem

Noget andet!, vores eksperter tænkte på tømrer Haas, da de udviklede denne seng. Resultatet: Et ekstraordinært sted at sove med mange højdepunkter. På den ene side kan sengen drejes 360 °. Så du kan, hvis du vil, følge solens løb og kontrollere det hele via app. Integreret i ryglæn er også et lydsystem til musikalske timer og en atmosfærisk LED-belysning. På grund af fodsporet på kun en meter i diameter virker sengen som om den var flydende.

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

vandseng

For mange mennesker er et vandseng den perfekte seng til en fredelig og sund søvn. Ofte er disse senge fritstående uden rammer, men hvem vil hellere have en klassisk sengestel omkring sin vandhane ligger ved SuMa Wasserbetten GmbH på den rigtige adresse. Hvad med for eksempel med denne elegante klassiker i læder look?

hængte

den scorg Seng fra produkt fabrik er blevet forenklet ned til sine grundelementer og fungerer uden en seng ramme og uden en kompleks grundkonstruktion. Den består kun af fire fødder og en lamellramme. Dens specielle form får den gennem stretchstoffet.

boxspringbed

Boxspring senge er en af ​​de hotteste tendenser i tyske soveværelser. Vores eksperter fra Furniture Trend GmbH har en bred vifte af populære komfort senge i mange forskellige farver, former og design, så alle er sikker på at finde den perfekte kassefjeder seng til sig selv.

Minimalistisk

Reduceret purisme er mere fashionabel end nogensinde. Derfor præsenterer minimalistiske sig selv BMS Seng af Koio, som er tilgængelig i forskellige massivt træ typer og farver og har også kølige glidende elementer, hvis farve og materiale også kan vælges på vilje.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 5

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: