Največja deco, najnižja cena

Sprejem je umetnost, tudi na proračun! K sreči za denarnico, so poceni in učinkovita nasvetov, da lepo mizo. Sledite navodilom!

1. korak: nameščanje preproge in namiznih tekačev

Z manj kot 15 €, eno ekipo enega ali dveh namiznih tekačev smo dirkali po celotni dolžini omari ali na voljo širine, pri vsakem sedežu. Ali pa, kako vprašati, pridih elegance v dekor z lahkoto! Ker so lahko zelo dekorativnih stilov, z lepimi okroglih oblik, nove barve in čipke vidik, preproge so koristni dodatki za obleko gor tabelo po nizkih cenah.

2. korak: poudarek je na okrasnih predmetov domače

Posodo in pribor elegantna nima monopola nad uspešno namizni dekor! Z malo domišljije in ustvarjalnosti, poudarjajo razpoloženje za praznično večerjo, ni nemogoča misija. Razmislite na primer o zložljiva tematskih brisače. Vrtnice, jelke, sveče ali zajci, ustvarjene iz vaših rokah teh malih tekstilnih kosov prinese opombo k tabeli dekor. Kot na primer, več predstavitveni videi so na spletu na deco.fr. V tabeli so oznake, pišete imena na valjih ali na barvnem papirju, tudi "plus" vedno cenil čas, da mesto. Na koncu pa so vse te malenkosti, ki so ohlapno vrže na mizo za ustvarjanje razpoloženja: kroglice, storže, cvetje nabranih v gozdu ... Ne stalo niti centa, pa vendar so prijetno pripomnil.

Korak 3: sprememba videz jedi preveč skupnih

In končno, ven svoje najboljše jedi! Če je preveč pogosta, ni potrebe, da bi prekinil banke. Obstajajo triki, da prilagodite. Na primer lahko kravato lepo trak ali slame okoli leč. Ostaja le zložite osnove vhodu in glavno jed.