Vaši bakrene posode n&# 039; še nikoli niso bili tako lepi

Bakrene posode so še vedno pomembni v kuhinjah. In za dober razlog! To je material, ki najbolje predstavlja čar minulih kuhinje ... pod pogojem, da je zelo briljantno. Ker pristnost je v čast, vrnimo tri triki babica, preprosto in učinkovito čiščenje bakrenih predmetov.

Sije iz medenine s sodo bikarbono

Sode bikarbone in sveže iztisnjen limonin sok: To je zmagovalna kombinacija za sublimata ponve, posoda in bakrenih predmetov. Po impregniranje tkanine s to zmesjo, rub nakit in dodatki baker brez strahu, ker pecilni soda ne praska in ne praska. Končno, popolnoma suh s čisto in mehko krpo. Polirani učinek zagotovljen! Vaši dodatki so res spet svojo prvotno lepoto.

Sije iz medenine s kisom in soljo

Drugi tip, da se spomnimo, da obnovi lesk brona je rub dolgočasno obližev uporabi kis namočeno brisačo (60 ml) in na katerem je sol v prahu (žlico). nato temeljito speremo z vodo in posušimo celoto. Misija opravljena!

Sije iz medenine z limono in soljo

Za oživitev baker, lahko uporabite pol limone kot pralnik. Po posuta sol celuloze, preprosto zbadanje dolgočasno mesta: limone kislina in Predati soli so takojšen učinek. Na koncu sperite korak je potreben.