17 design ideer, der gør dine vægge ser smukke ud

Du finder dine vægge kedeligt og leder efter en særlig makeover, din
Giver værelser en unik touch? I stedet for et klassisk tapet også
Trenden bliver i stigende grad til et ekstraordinært vægdesign,
som giver det perfekte indtryk til dit eget interiør. Hvis du har ideer til det
Soveværelse, opholdsstue eller indgangen ser - i vores dag
Ideabook finder den perfekte inspiration for hver enkelt af jer!

2. mursten som en dekorativ genstand

Faktisk er mursten ikke en belægning, men et byggemateriale. Men i dag er han glad for at bruge den til at give sine egne fire vægge et individuelt udseende. Især hvis du ønsker at skabe en cool industriel chik, er en mursten det perfekte valg!

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

3. Italiensk storhed: Vicenza sten

Vicenza sten er særlig populær i Italien og er kendetegnet ved et groft og rustikt udseende. Om huset facade, køkken eller badeværelse - denne sten er velegnet til mange vægge og giver hvert værelse en unik personlighed.

4. Luksuriøs klassisk: marmor

Marmor blev allerede brugt af de antikke grækere og romerne og er stadig en klassiker, der står for en luksuriøs atmosfære. Du kan vælge imellem mange forskellige farver og mønstre, hvilket gør i næsten hvert værelse ret fantastisk!

5. Design moderne interiør med melamin

En melaminvæg kan integreres i næsten enhver indretningsdesign. Takket være dets moderne udseende og glatte overflade passer den ind i din egen wellness-oase såvel som i køkkenet eller i andre boligarealer.

6. Varianter af sten

Som vi allerede har set, er sten et populært materiale, når det kommer til at beautify dine egne vægge. Du kan vælge imellem mange variationer. Til indendørs brug er der for eksempel særligt flade sten, der er mindre rustikke end den klassiske natursten.

7. Selvfølgelig dejligt!

Næppe andet materiale giver dine egne fire vægge så meget varme og hygge som træ. Du kan forskønne din indgang med en trævæg eller bruge materialet i køkkenet eller stuen, alt efter dine personlige ideer.

8. En glamourøs atmosfære

Med små mosaikfliser får du i mange værelser en meget speciel atmosfære. Især på badeværelset eller i køkkenet er et vægdesign med mosaiksten en fantastisk måde at bringe ny glans i dit hjem.

9. Lys hjemmet med glas

Hvis du vil have en meget speciel dekoration, kan du forskønne dine vægge med glas. Om huset facade, en mur i indgangen eller i soveværelset - dette design lover strålende kundeemner!

10. Tredimensionale keramik

Tredimensionelle keramiske fliser imponerer med et unikt udseende, som ikke kun er smukt at se på, men kan også opleves. Uanset om du giver en hel mur med et tredimensionelt udseende eller bare brug et par fliser som et lille kunstværk - dette vægdesign vil forbløffe alle!

11. Individuelle mønstre

Der er mange enkle materialer, der passer til et smukt vægdesign og imponerer kun af deres naturlige nuancer, gradienter eller mønstre.

12. Opret smukke effekter med lyse farver

Det behøver ikke altid at være en mur af glas, sten eller træ for at forskønne dit eget rum. I vores eksempel ser vi skønheden i intense farver som et designelement. Disse oplever dine værelser og bringer frisk vind ind i dit eget hjem.

13. Et simpelt design med charme: Kalkmalet

Selv en klassisk hvidhusfasade har sin egen charme. Her er kalkmalet en fantastisk måde at give dine egne vægge med en unik tekstur.

14. Kul udkig efter mere modernitet: vægge af stål

Har du nogensinde tænkt på at beautify dine vægge eller husets facade med stål? Især med huse af beton eller træ, kan du bruge et lag isoleringsmateriale som glasfiber eller polystyren og en række stålplader til at skabe et moderne udseende.

15. Design urban beboelsesrum - med komprimeret træ

Enhver, der ønsker et moderne vægdesign, finder i Pressholz en fantastisk mulighed for at skabe et meget specielt udseende. Takket være forsegling og polering af træ imponerer materialet med en glat overflade og individuelle mønstre, der gør det til en iøjnefaldende på mange steder i huset.

16. Stilfuld, moderne og tidløs: cementvægge

Uanset om det er minimalistisk, klassisk eller rustik - et vægdesign med cement giver hvert interiør et køligt blik fuld af modernitet.

17. Glem ikke detaljerne

Uanset hvilket materiale du vælger, afhænger det altid af små detaljer, der gør dine vægge til en fremhævning. I vores eksempel ser vi en vægdekoration, der har fået mange små huller og dermed får et unikt udseende. Gå videre og indse dine egne ønsker. Med kreative ideer bliver dine vægge også et blikfang med en wow-effekt!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: