Kako visoko mesto vaši kopalnici nečimrnosti? Kaj je razdalja med pipa, umivalnik in pohištva? Deco.fr razkriva vse ključne nasvete.

Pred ponovitvijo dekor vaše kopalnice in popraviti svoj umivalnik za več let, je bolje, da so dobro obveščeni. Višina umivalnika, pomivalnega korita ali nameščanju razdaljo med pipo in umivalnikom: Tukaj so vsi triki, da bi brez napak v svoji sobi.

Postavite telesa pohištva na pravi višini

da se umivalnik v kopalnici na udobno višino je potrebno upoštevati zasnove, oblike in velikosti. Toda tudi svoje velikosti!

Vendar pa je za standardne velikosti, ki ustreza vse prebivalce hiše (z ali brez podu), računajo od tal med 70 in 85 cm namestiti telesa kabinet.

Torej prvi namestitvi hladilnika kabinet, da bo previden, preden vaše telo.

Višina bazena kopalniško pohištvo kopalnica
© Ikea

Bodite prepričani, da namestiti telesa kabinet na pravo višino!

Kako visoko mesto na posodo v kopalnici

Bodite prepričani, da ni treba biti natančen, da milimetra.

Kaj morate vedeti, je, da mora biti standard višina za vašo kopalnico nečimrnosti med 85 in 92 cm od tal (višina umivalnik kabineta vključen). Če greš čez, lahko dobite zmeden v vsakdanjem življenju: bodisi zato, ker jih bodo prisiljeni bend navzdol, da se odpre ventil, ali pa bo oviran v svojih gibov.

Višina bazena romantična soba moderna kopalnica
© Mobalpa

Zasnova pohištva igra z višinah lepim učinkom!

Idealno razdaljo med umivalnikom in pipo

In za perfekcionisti, ki spoštujejo, ne glede na vrsto kopalnica umivalnik za vas izbrali, mora upoštevati tudi v razdalja med umivalnikom in pipo.

Stvari za Zapomni si: vaš umivalnik je kvadratne, okrogle ali ovalne vaza, ventil mora biti prilagojena velikosti in globine umivalniku. Zato se moramo osredotočiti predvsem na višino tulca, da imajo dovolj prostora za vaše roke. Pustimo povprečno 25 cm med zgornji del dulca in rob bazena in višino vsaj 40 cm med pipa dulec in vrhom kopalniškega pohištva za vsakdanjo uporabo.

Zdaj imajo vsi ključi v roki, da uveljavi svojo kopalnico, da bo ustrezala vašim potrebam iz vseh zornih kotov ... V centimeter (skoraj).

Višina bazena pravokotne kopalnica bazena kopeli
© Aubade

Morate umijte roke enostavno brez brizganja!

Poskusite za zmago odlično bon za 500 € na Carré Blanc obnoviti svoje kopel posteljnino pred poletjem!

Če želite sodelovati: tukaj!

Tekmovanje Carré Blanc
© deco.fr