6 enkle tips til at oprette et lille børnehave

Børn har brug for plads til at udvikle sig frit, at slippe af damp, for at blive kreative og have det sjovt. Som børnehave, dog
i de færreste tilfælde tager gigantiske proportioner og normalt ikke netop det
Største rum i huset er, det er vigtigt at bemærke nogle ting til afkom
alligevel nok plads og ledig plads at tilbyde. Hvem et par små tricks og
Kniffe ved og følger, fremkalder selv på nogle få kvadratmeter en stor
Børneværelse, hvor legningen er vidunderlig, krop og søvn. vi
har bragt dig seks dumme tips til at hjælpe dig med at komme i gang
oprette en lille børnehave og både funktionelle og chic og
børnevenligt design.

lagerplads

Lagerplads er alt i børnehaven - uanset hvor stor eller lille den er. I de yngste familiemedlemmers rum ophobes i løbet af tiden mange ting, fra legetøj af enhver art på bøger, skole, maleri og håndværktøj til tøj og tilbehør. Der er bare kaos på blot et par kvadratmeter. For at holde styr på og opbevare alt pænt og bekvemt, er der brug for opbevaringsløsninger. Kurve og kasser, der forsvinder i og på hylder, under sengen eller skrivebordet, er ideelle til små børns værelser. Også senge med indbyggede skuffer, skabe eller siddepladser med opbevaringsplads under sædet er en god løsning for at spare plads, for at holde orden og for at imødekomme alt, hvad der ikke bør gå glip i børnehaven.

Rumbesparende, fleksible og multifunktionelle møbler

De rigtige møbler er afgørende for opførelsen af ​​et lille børnehave. For at spare plads, fleksible og multifunktionelle møbler er i efterspørgslen, såsom en kommode, som samtidig giver lagerplads og fungerer som et puslebord, eller en loft seng, under et skrivebord, et skab eller et hyggeligt hjørne, der skal installeres. Praktiske er også bænke, stole og afføring med opbevaringsplads under sædet eller en baby seng, den vokser og omdannet til en seng til småbørn, når det er nødvendigt. En anden mulighed sætte sammenklappelig møbler. Således kan simpelthen forsvinde hurtigt, for eksempel, bord og stole, når de små er færdig med deres lektier eller maleri eller håndværk, og der er de små børn mere plads til at lege og køre. For eksempel, hvis der ikke er plads nok i babyens værelse til et skiftbord og en barneseng, kan du købe en seng med en vedhæftbar plade til indpakning og dermed slå to vigtige møbler med en sten.

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

Udnyt hvert hjørne

Oprettelse af lagerplads kræver også en gennemtænkt fysisk planlægning. Alt for ofte forbliver hjørnerne af et rum ubrugt. Her er praktiske hjørneskabe eller hængende net, hvor for eksempel dukker og katte dyr finder plads. På denne måde er hjørner og vinkler ikke længere et tabt rum. Desuden bør du helt sikkert bruge højden i det lille børnehave og i stedet for at bygge i bredde, foretrækker at orientere dig selv opad. Smalle, høje garderobeskabe er en god løsning, og selvfølgelig skal de ligesom alle møbler i børnehaven være godt sikrede og fastgjort til væggen. De øverste rum giver derefter plads til ting og tøj, som du ikke har brug for hver dag. Rummet mellem møbel og loft kan også bruges på kabinetter eller hylder, f.eks. Med kasser og kurve som ekstra lagerplads.

farve design

Farvestrukturen spiller altid en vigtig rolle ved opsætning af små værelser. Hvid gør hvert lille værelse ser mere generøst og rummeligt ud. Men da børn elsker farve og også har brug for det til deres udvikling, kan man i stedet ty til bløde, lyse pastellfarver eller bare lave en væg i rummet i en bestemt farve. Hvis væggene foretrækker at blive hvide, er farverige accenter indstillet med farverige tilbehør som gardiner, tæpper og sengelinned. Du bør dog i små børns værelser sørge for, at det ikke er for farverigt og selvfølgelig ikke for mørkt. Ellers synes værelset hurtigt rastløst og stramt. I design af børnenes værelse rådgiver inventareksperter højst to til tre farver - så lyse og velkoordinerede som muligt. Hvilke farver er særligt velegnede til børns værelser generelt og hvilke nuancer passer til hvilken personlighed du vil lære i vores børnebog Idé farver og deres effekt.

Optisk illusion

At snyde et værelse med lyse vægfarver er kun en mulighed. Der er mange flere tricks, der gør små rum mere rummelige og generøse. For eksempel med spejle på skabsdørene eller på væggen overfor vinduet. Her reflekterer de lyset særligt godt og gør rummet lysere. Eller med flydende møbler. Så du skal f.eks. Ikke have en skænk ned, men hænge på væggen. Selvom det kun er ti tommer væk fra jorden flåd, skaber en helt ny følelse af plads og hele rummet ser luftigere og større ud. Af samme grund bør man også vælge de lyseste mulige møbler og i bedste fald matche deres farve til væggenes farve. Derudover ser enkle, ligefremme møbler ud slankere og pladsbesparende end massive, massive og udsmykkede modeller.

Hold orden

Til den irriterende forældrespell Her ser det igen ud, som om en bombe havde ramt. Endelig rydde dit værelse! vi kan alle huske hinanden ganske godt. Især i små børnelokaler er det meget vigtigt at holde orden, fordi en bestemt fred, klarhed og struktur sparer både forældre og børn. Vi har allerede nævnt vigtigheden af ​​lagerplads. Dette bør dog også være godt struktureret og præsenteret logisk for børnene. Det betyder: i en boks kun Lego mursten, i den anden maleriet ting og på hylden de bøger. Det er tilrådeligt at undervise de små konsekvent, at efter at have spillet alt, kommer det straks tilbage på plads, inden næste legetøj er bragt ud. Hvis du mærker kasser, kurve og skuffer eller giver dem billeder, bliver det lettere at rydde op og holde orden. Hvem ønsker at oprette en lille planteskole, så bør være mindre fokus på åbne hylder og meget mere på lukkede kabinetter og kommoder eller udstyre hylderne med kasser, fordi se åbne rum hurtigt rodet og friste til at rive alt, men det er virkelig ikke noget at fokusere.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

80 − 78 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: