8 tips om, hvordan du gør dit hjem mere tidligt – og bliv på den måde!

Hvad med mere organisation og mindre kaos i år? Hvis du har besluttet at bringe flere ordrer til dit hjem, er du på det rigtige sted. Uanset om du kan lide at rydde op eller ej - vi har otte uovertrufne tips til dig, som alle ser succes hurtigt.

Bare nogle få enkle regler hjælper med at producere mindre rod og gøre dit hjem mere tidligt på længere sigt. Og alt kan ikke og må ikke omorganiseres på en dag! Hoved ting du bliver på bolden.

1. Al begyndelsen er ... let

Når det kommer til at organisere dit hjem, bør du først være for stor. Start med små trin og derefter arbejde dig stykke for stykke gennem alle områder af dit hjem eller dit hjem. Små trin er små succeser, og det er vigtigt at holde dig på bolden i lang tid.

Start med det område, der generer dig mest! Det kan være den altid kaotiske kommode i hallen, som du endelig rydder op. Eller måske er det det overfyldte skrivebord, du rydde ud og reorganiseret. Den gode følelse af at have endelig bragt ordre til det mest kaotiske hjørne af huset motiverer meget.

2. Skriv en tjekliste

På en tjekliste skal du helt konsekvent alle byggepladser liste i dit hus, at du vil rydde op og organisere bedre. Skriv ned, hvad der skal ryddes ud og omorganiseres i hvert værelse for at få mere ordre til huset på lang sigt. Hvis der tilføjes nye point over tid, så sæt dem på listen.

Dette rodet byggepladser Du kan bestille efter prioritet og muligvis også efter tid og arbejde gradvist af. Vi lover dig, det vil føles godt hver gang, hvis du kan sætte en anden krog. Meget vigtigt: Vær ikke bange for en lang liste! Alt, hvad der står på tjeklisten, forstyrrer ikke hele tiden din buzz. Uorden på dette tidspunkt, der plager dig, ser du alligevel; Sæt det på listen som en opgave, det er det første skridt til mere organisation!

Enhver, der gerne kan arbejde hver dag for at arbejde ud af mindst et punkt eller at rydde ud en kvadratmeter af lejligheden og omorganisere det hver dag. Går det ikke alene med huset. Fordel opgaver til roommates og familiemedlemmer, da dette vil hjælpe dig med at komme tættere på dit mål om mere orden og organisation.

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

3. befri dig fra unødvendige ting

Ud med de ting, du ikke har brug for længere! Tag en stor skraldespand eller kasse. Gå gennem lejligheden i en halv time og læg i hvad du ikke længere har brug for og kan enten smide væk, give væk eller sælge. Vær meget konsekvent, måske klarer du at fylde hele posen eller kassen. Det er bedst at introducere det på den måde udrensning ritual til hjem og sjæl en gang om måneden. Det virker virkelig vidundere: Du skaber mere plads i dine fire vægge og føler dig meget bedre, når du adskiller dig fra ballast, som altid ligger ubrugt.

Du kan sælge, give væk eller donere velbevarede og funktionelle dekorationsartikler, apparater eller møbler, som du ikke længere har brug for. Flere tip kan findes i vores Ideabook, for eksempel Hvor skal man hen med gamle møbler.

4. Beløn ​​dig selv!

Vi bevidst sætter belønningen her i midten og ikke kun i slutningen. Beløn ​​dig selv, selvom små trin er færdige - så du bliver længere i sagen! At omorganisere huset eller bedre er ikke noget, der sker natten over. Når skrivebordet er klar, beløn dig selv med en kaffepause og et godt magasin, eller hvad ellers vil glæde dig som en lille belønning. Hvis du har sorteret ting ud i en halv time og derefter sætte dem op til salg på internettet, så beløn dig selv for det! Hvis det første værelse er helt omorganiseret, skal du forkæle dig med et sauna- eller spa-besøg eller en anden aktivitet, der får dig til at føle dig afslappet eller sjov.

5. En kasse til ting af følelsesmæssig værdi

Vi kan ikke lide at dele med ting, der har en følelsesmæssig værdi for os. Hvis du har breve, held og lykke charms, yndlings legetøj legetøj og lignende du hænger på, sætte disse ting i en dejlig kasse. Et par stykker som udsmykning til lejligheden giver din lejlighed naturligvis et personligt præg, men alt, der akkumuleres i løbet af livet, behøver ikke nødvendigvis at være synligt rundt. Hvis du køber en fin kasse eller designer det selv, går der ikke noget tab, som du virkelig er afhængig af, på den anden side er det ikke i vejen.

6. Alt i sin plads

Denne regel - man kan ikke understrege nok - er afgørende for et velorganiseret hjem: alle ting i huset skal have et sted, som det tilhører. Det er fantastisk, hvor meget mere orden denne enkle regel kan bringe ind i dit hjem. Når du tænker på at rydde op, hvor noget kommer fra, spilder du din tid unødigt. Hvis du konsekvent indfører denne regel, vil du bemærke, hvor meget
rydder op hurtigere og hvor meget mindre dit hoved
at bryde hvor der skal opbevares noget. Beskyttede bunker på borde, kommoder, køkkenø osv. Kan undgås, da de bliver ryddet op meget hurtigt, hvis du ved hvad der går der. Derudover bør du altid indstille umiddelbart efter køb af en vare til et sted i huset. Inspiration til et kreativt og funktionelt design og tilrettelæggelse af dine værelser kan også findes i vores indretningseksperter.

7. Brug opbevaringssystemer

For at være bedre organiseret hjemme permanent, er dette den anden vigtige regel: Sørg for nok plads til at holde! Kaos og uorden ofte resulterer derfor, at de ting i huset først, har ingen fast plads i hjemmet og jord igen et eller andet sted, og for det andet ikke er nok plads til opbevaring er tilgængelig. Flere reolsystemer, ekstra kommoder, kasser under senge, et større skab, flere kroge i gangen eller flere hylder i studiet, som alle kan ofte føre til en umiddelbar forbedring af organisationen og orden

8. ordre i papirarbejdet bringe

Aviser, breve, postkort, blanketter, regninger mv. - Alt papirarbejde, der ligger omkring lejligheden gør vores hjem mindre organiseret og meget rodet. Kaoset kan elimineres, hvis der systematisk indføres mere organisation her. Gå igennem din daglige mail; bogstaverne, regningerne mv., som ikke længere er nødvendige, skal straks gå i skraldespanden. Et arkivsystem på skrivebordet for formularer, fakturaer og andet papirarbejde, der skal redigeres, bringer ordre. Aviser og blade skal have et fast sted, og overløb magasinholderen eller sofabordet med det, smide aviserne eller sortere dem i bogreol. Hvis du holder fast i disse regler, bør der ikke engang opstå bjerge af papir på kommoder, skriveborde og skriveborde.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

58 − 50 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: