Sov som i hotellet: 10 strålende værelser

Hver af os bruger mellem fem og ni timer om dagen på dette vidunderlige sted. Faktisk er det natperioden. Talen er selvfølgelig fra soveværelset. Intet andet rum er så intimt og kræver så meget raffinement som det sted, hvor sengen står. Ikke desto mindre er soveværelset det ideelle sted at starte med ændringer i huset. Hvis omorganiseringen lykkes i dette særlige rum, er det måske ikke kun starten på en ny fase i livet, men også udgangssignalet for vidtrækkende ændringer i hele huset.

I dag har vi 10 strålende værelser for dig at se, før du starter renoveringen. Sov som i det smarte designhotel og alligevel godt kendt som dit eget hjem? Det virker! Lad os kigge!

1. Med beroligende naturlighed

Hvis du kigger nærmere på farverne på et træ, vil du bemærke, at der er mere end bare en skygge af brun at opdage. Ikke desto mindre er mange værelser og huse designet udelukkende med lys eller med mørkt træ. Hvordan man gør de naturlige nuancer af træet specielt opvarmning, viser dette vidunderligt beroligende soveværelse. De forskellige finér svarer naturligt til hinanden - uden at overlappe hinanden. Derudover er den hvide dyne den optimale kontrast i soveværelset. Her er du kun alt for glad til at synke ind i puderne!

2. En minimalistisk drøm

Farven hvid står for moderne design som ingen anden farve. Lys, samtidig neutral, passer kun hvid i hver variation af indretning. De få dekorative elementer i dette rum skiller sig ud særligt godt imod den hvide baggrund. Det er sikkert at sige, at dette soveværelse allerede er fuldt designet med minimalistiske ressourcer. Sengrammen kan også afspille sin naturlige finér og fuldender rummet med sin massive form på sin egen karakteristiske måde. Hvis du leder efter en lignende seng, vil vores tømrere rådgive dig! 

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

3. Så varmt og indbydende

Blotte syn på dette soveværelse giver afslapning. Farvetrends kommer og går, men du kan altid stole på den naturlige effekt af varme farver. Den milde kontrast, der kommer fra puderne, supplerer effekten af ​​farverne med høj kvalitet. Sengen med den mørke dyne er tydeligt midten af ​​rummet uden at skubbe dekorationen i rummet til kanten. 

Forresten: naturlige farver passer perfekt sammen med motiver fra naturen. I dette tilfælde er der en fantastisk udsigt over stranden.

4. Sengen på landet

Hvis du ikke kan oprette din egen seng i det udendørs, kan du stadig bringe naturen til dit soveværelse. Vinylen i form af et træ i slutningen af ​​sengen, den grønne af bladene på væggene samt tæppet og puderne. Derudover er den vilde løber med zebra mønsteret foran sengen. Meget mere natur fungerer bare ikke. Hvis du vågner her om morgenen, omgivet af så meget naturlig energi, skal du bare føle dig opdateret. Lignende koncepter samt mange andre ideer findes i vores soveværelse sektion. Se et kig!

5. Spændingen mellem sort og hvid

Hvis farven er hvid til moderne design, står der sort for evig elegance. Hvis du kombinerer disse to komplementære farver med hinanden, kan det være ædru hurtigt. Den rigtige balance i begge farver er hemmeligheden. 

Derudover spiller de hvidkalkede natursten vægge en vigtig rolle i dette soveværelse. De giver mig deres livlighed, kontrast af farverne til hinanden og så giver noget meget unikt i rummet. Den absolutte blikfanger er dog hverken sort eller hvid. Det er den glasagtige himmel over sengen, som strengt taget er gennemsigtig. Du kigger bare igennem det.

6. Luksus i champagne

Ikke kun antallet af puder på denne seng er stor, men også designet er det. De to ædelstue-lysekroner fanger hele rummet med deres lysstykke og angiver straks: Her er du velkommen til at gå luksuriøst. Desuden er loft- og vægfarver perfekt matchet med farve nuancer i sengen og puderne. Sammen med tapetet bringer sidstnævnte deres helt egen tekstur ind i lokalet og giver det lige den elegance, der allerede var antydet af lysekronen og farveskemaet.

7. Mønsterets mønster

Også i dette opholdsstue karakteriserer dynamikken mellem de to komplementære farver sort og hvid dette rum til en meget speciel grad. Men den stærke kontrast, der kommer fra den mønstrede dyne og pude ændrer den overordnede dynamik, eliminerer farvekontrast og giver rummet et strejf af sig selv. 

Soveværelset ser frisk ud gennem mønsterets modige kontrast, men uden at overbelaste rummet.

8. Praktisk i creme

Temperate nuancer samt lys creme eller sandfarver gør soveværelset til at virke i et neutralt lys. Uden en stærk kontrast eller tilføjer en særlig varm farve, mister rummet hurtigt personlighed. Sådan forhindrer du dette, kan du se imponerende i dette soveværelse. Den bevidste brug af mørke møbler elementer kombineret med trægulvets varme farver giver lige den rette stemning. 

9. På den mørke side

Den særlige farve af en væg giver hvert værelse en meget speciel varme, dens meget specielle karakter. Dette gælder for køkkenet, såvel som til stuen og selvfølgelig soveværelset.

Den sorte væg på sengens hovedgrænse ændrer hele rummet i dette eksempel. Takket være dens mørke kontrast er farverne foran den endnu mere mærkbare.
De brune toner af sengen, den røde på polstring og også billedet på væggen er nu meget klarere.

For at forhindre den sorte mur i at fordybe soveværelset unødigt, blev pletter indlejret i loftet og belyset muren vidunderligt indirekte og naturligt.

10. Signalfarve: Rød!

OBS: Farven rød står for fare. Det står også for lidenskab og ild. Gør det ikke hende den perfekte farve til soveværelset? Tilladt, noget ugudeligt adheres til farven rød, når det kommer til soveværelset. Men det er også helt anderledes, der viser dette eksempel. Det sorte linned giver den røde røre den nødvendige tilbageholdenhed og beroliger rummet og giver det et strejf af elegance.

Det var selvfølgelig ikke alt! Vi har endnu 10 inspirerende soveværelse ideer til dit hjem. Tag et kig!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 9 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: