6 tips til lille omklædningsrum

Et privat omklædningsrum er drømmen om mange kvinder og mænd. Men de fleste af os har ikke ubegrænset plads i
Lejlighed til salonlignende dressing som du ser i Hollywoodstars. når
Vi har faktisk et værelse tilbage, hvor drømmen om walk-in er
Lav en garderobe, det er normalt en smuk
lille værelse. Men du behøver ikke mere end det: hvem ledig plads
klog at bruge kender og nogle få kloge tips og tricks kan observeres
gøre selv det mindste rum til en rigtig pladsbesparer. Kom her
vores ideer, med hvilke små omklædningsrum kan planlægges og implementeres.

Fleksibel og alsidig

Som omklædningsrum tjener ofte de mindste værelser i huset, som ofte er ret vinklede eller skåret så sjove, at du kan bruge dem som et normalt opholdsrum, der er svært. Som et walk-in closet er de derimod meget velegnede - især i kombination med det rigtige reolsystem. den Walk-inSystem of hyldeplads er fleksibel, alsidig og fleksibel. Med individuelle kits, der består af forskellige komponenter som skinner, gulve, skinner, poler, kasser og containere, kan enhver selv opbygge deres egen personlige garderobe - på ingen tid uden at bore eller skrue.

skydedøre

Hvis omklædningsrummet er direkte ved siden af ​​soveværelset eller en del af et andet rum, er det tilrådeligt at installere en skydedør, der bringer strukturen i spil, giver et pænt og ryddeligt indtryk og sparer plads. Med vores eksperter fra Elfa Germany Du finder individuelt planlagte skydedøre til din meget personlige walk-in garderobe.

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

Planlæg indhold

Når du planlægger et lille omklædningsrum, er det bedst at tænke på forhånd om, hvilken slags tøj du vil stuge i walk-in closet. Nu er det den perfekte tid til at slå fat i garderoben kompromisløst og grundigt begrænse garderoben til det, du rent faktisk bærer. Derefter er de dele, du har brug for hver dag, anbragt i øjenhøjde. Små dele og tilbehør findes i kasser, skuffer og kurve. Ting, der sjældent anvendes, samt sæsonspecifikke beklædningsgenstande, kan opbevares uden for rækkevidde.

Spejl og belysning

Godt gennemtænkt belysning er det allerbedste og endelige for små omklædningsrum. Det rigtige lys hjælper dig med hurtigt at finde og koordinere tøj. Derudover gør rengøringen og rengøringen meget lettere. Store spejle i omklædningsrummet har ikke kun den fordel at kunne se, hvordan et tøj ser lige ud på stedet, de gør også det lille værelse visuelt mere generøst, lysere og bredere. Den vellykkede lys-spejlkombination på billedet er fra Skræddersyede møbler & lette Idéer.

Raffinerede løsninger

I det lille omklædningsrum ønsker man at rumme så meget som muligt på det lille ledige rum. Der kræves sofistikerede løsninger og intelligent udnyttelse af rummet, så resultatet ikke er proppet og forvirrende, og i sidste ende kan du stadig flytte ind i det. Disse kommoderne har vores eksperter fra DESIGN WORK Christl med gulv til loft hylder, kasser, der udnytter hver tomme plads, højdejusterbare hylder og tøjskinner og et rullet toppe skab, som du kan skubbe til side, hvis du har brug for plads.

Klædestativ i stedet for skabe

Hvis du kun har meget lidt plads til dit omklædningsrum og ikke kan rumme et massivt garderobesystem på disse få kvadratmeter, behøver du ikke at drømme om et walk-in closet. Tøjstativ som denne seje model af Stephan Wespi Produkt Design er det perfekte alternativ. Mange tøj kan gemmes på dem, og alligevel besætter de kun en lille smule plads. En anden fordel: Du har alle tøjene umiddelbart synlige og klare til hånden og kan på ingen tid bestemme for et outfit.

Du kan finde endnu mere inspiration om emnet i vores artikel Dressing room design nemt.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

81 − 77 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: