Indirekte lys

Over og om igen, når det kommer til belysning, hører du det ene ord: indirekte lys. Hvad betyder det præcist og frem for alt hvorfor er indirekte lys bare så populært? I trappen eller i køkkenet, skiftende farvet eller farve - bruges korrekt indirekte lys kan give stuen en ramme belyse fløde stykker i deres egne institutioner og generelt producere en meget harmonisk atmosfære.

Hvor anvendes indirekte lys?

Indirekte lys betyder, at lysene er integreret i væggen eller gulvet, på trin eller ledges og bag eller under møbler. En af de største fordele ved indirekte lys er, at det ikke blænder! Endnu mere: i løbet af dagen eller fra, opfører den sig helt uklart i modsætning til den klassiske gulv eller hængende lampe.

Hvordan sætter du spotlights?

Indirekte belysning skaber også et indtryk i butikkerne. Især i showcases, fordi produkterne er placeret i forgrunden og samtidig fantastisk harmonisk oplyst!

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

Hvordan kombinerer du design og funktion?

Dusj i mørket giver ikke stor mening ... Men der er også bedre end om morgenen før den første kaffe med de søvnige øjne i et lyst badeværelse, der er let at se. Derfor er denne lyskilde konstruktion af interiør og lysdesigner Torsten Müller perfekt til hele morgenmufflen!

Hvordan giver jeg mit hjem et individuelt præg?

Det personlige touch kan også indstilles meget godt med lyseffekter! Efter alt, ikke alle har et spejl oplyst i deres yndlingsfarve ...

Fungerer indirekte lys også udenfor?

Under alle omstændigheder! Man kan således for eksempel belyse sin facade, belyse eller træer farve accenter, der både pounce hvad sommeren grill og i de døde af vinteren - og ved simpelthen placeret pletter og lette overflade, at de også betragtes inde fra lejligheden kan være!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

41 − 35 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: