Nekaj ​​nasvetov, da vas vodi v vaših gospodinjskih aparatov

Za vaše nove kuhinje, oklevate med napravami vgrajene naprave integrabilna? Za vas tam, pisanje Deco.fr vprašal svetovanje Frédéric Marty, direktor Kitchen 16, samostojno kuhinjo oblikovalec s sedežem v L'Isle-d'Espagnac (Angoulême). Sledite navodilom.

Kaj je aparat "vgrajeno"?

Naprave, ki se prilegajo v vašem kuhinjskega pohištva, a contrario "integriran" naprave ali "prostostoječi" ki so bolj vidni in manj integriran v celotno zasnovo. Vgrajene naprave so nameščeni v omari ali nišo v ta namen (pečica, mikrovalovna pečica, aparat za kavo, hladilnik ...) in lahko licenco ujemanje fasado drugo pohištvo, ki jih naredi bolj diskreten, še neviden.

Touch pomivalni stroj meni siemens
© Deco.fr

Kaj je aparat "integrirano"?

To je izraz, ki pomeni stoječih enoto, ki se lahko prilegajo v okviru delovnega načrta za primer. Tako se bo pomivalni stroj, ki se lahko odstrani zgornji pladenj, da se prilega v okviru delovnega načrta za integriran. Vendar pa se osnove pohištva ne bo šel naprej in ne zmanjšati, in ne barva spredaj kuhinje se ne more pritrditi.

Zato bodite previdni pri izbiri aparata v kvalifikacijah, tako da ustreza vašim zahtevam.

Cuisinella kuhinja E & amp; # 769; lectrome & amp; # 769; inte swim & amp; # 769; Grable
© Cuisinella

Razlika med zgrajena in integrirana je estetska?

Ne, to je tudi praktična in tehnična. Vgrajen aparatov, od popolnoma prilega v oblikovanje kuhinje, se pogosto izogibajo materiala in predstavlja težko očistiti (bolje ohraniti kuhinjo fasado nad jekleno pomivalnem stroju, ali plošča integriran kuhanje ne omogoča ob nehigienično dan med robom kuhališča in delovno površino). Integriran undercounter hladilnik, na primer, ima razčlenitev pred osnove. Hladilnik zamrzovalnik, če je zgrajen pod delovno površino, je treba skupaj s prezračevalno rešetko v delovni površini na zadnji strani hladilnika. Brez tega, se lahko porabijo preveč, pregreje in garancija ne bo veljavna.

To je dejal, če danes mnogi zelo čiste kuhinje, aparati posable skrbništvo, zvočno oblikovanje perspektive, nenadomestljiv prostor za, ki želi tako kuhinjo, da si "industrijsko" zelo toplo in polno sopostavitev s štedilnikom območja in slogu hladilnik 1950.

Skoči kuhinjo E & amp; # 769; lectrome & amp; # 769; plavati zgrajena
© skok

Glede cene, kaj razlike obstajajo med zgrajena in integrirana?

Naprava sama, ali je samostojen ali zgradil, je skoraj enako ceno za primerljivo območju, razen za vgrajeno mikrovalovno pečico (pogosto petkrat dražje kot ekvivalent z posable edina razlika fasada 60 cm, brez spreminjanja obsega in kuhanje funkcije notranjih). Za pred in stroški vložnega enote, je treba dodati, da se ohišje, v katerem se bo vgrajeni: hladilnik stolpec, dno pečice, mizna plošča in rezanje na ploščo, izperemo fasado -Dishes ...

Leicht kuhinja E & amp; # 769; lectrome & amp; # 769; inte swim & amp; # 769; Grable
© Leicht