Whirpool i haven: de bedste ideer

Hvem elsker ikke at ligge i boblende varmt vand? Og hvem drømte ikke i hemmelighed om luksusen af ​​at have din egen jacuzzi i haven? For mange udstråler et boblebad decadence, mens for andre er et boblebad den norrmalste i verden. Vi har sammensat et par smukke boblebad til dig i dag. Med disse eksempler er drømmen om at have din egen jacuzzi i haven allerede meget tættere.

Med et spabad i haven eller på terrassen findes i Tyskland
varmt vejr ikke bare at være vidunderligt afslappet. På solrige sommernætter kan hver sommerfest blive en poolfest - i dit eget spabad i haven.

Denne badestamp i haven gyser heldigvis selv på kolde dage

Vores eksperter fra Skarsdards Hot Tubs De specialiserer sig i whirlpools, der er gode til haven og udendørs. For eksempel kan denne model nemt installeres i terrassen selv. Afhængigt af modellen passer denne smukke jacuzzi fra Sverige til fire til otte personer. Også prissat er det stadig håndterbart. Med omkring 2.300 euro er man der, desværre er den vidunderlige udsigt ikke inkluderet i prisen.

Denne model er et fritstående badestamp, som du kan sætte direkte ind i haven. Og det selv i koldere temperaturer. Fordi karret ikke kun har en ergonomisk form, opvarmes vandet med en direktevirkende ovn. Så du kan gøre det selv på koldere dage virkelig behagelig og at trække vejret i dejlig frisk luft.

Nordish by Nature

Hvad er forskellen mellem et badestamp og et boblebad? Faktisk er der ingen forskel. Begge ord kan bruges indbyrdes og har samme betydning. Derudover er der et andet udtryk: Hot Tub. Alle tre betingelser står for et stort badekar med vidunderligt varmt, boblende vand - for mange indbegrebet af sofistikeret luksus.

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

Spabad i haven med pool størrelse?

Forresten er der fire forskellige typer blandt boblebadene. Her introducerer vi hvad er disse:

1. Bærbare Whirlpools: Denne type spa-bad er kompakte og bærbare boblebade til brug i haven, det vil sige udendørs 

2. Whirlpool badekar: Disse hot tubs er ikke egnet til haven. De er snarere designet til indendørs brug og ofte mindre end andre boblebad, men selvfølgelig større end et konventionelt badekar. 

3. Indbyggede boblebade: Det er mindre vigtigt her, om boblebadet skal være i haven eller beregnet til indendørs brug. Som navnet antyder, er disse hot tubs permanent installeret, inde og ude.

4. Whirlpools med overløbskanal: Med denne type karbad forbliver vandstanden den samme, overfladens rengøring er lettere ved overløb.

Hvis det var op til vores eksperter, ville der være en anden form for udendørs boblebade - nemlig Laguna Swim Spa. Med den store størrelse er det et alternativ til poolen. Takket være et modstrøms system kan du ikke bare slappe af i denne badestamp. Selv lette vand aerobic øvelser er mulige, og det ud over den beroligende massage ved den storslåede Blubberblasen. Måske også en god mulighed for hydroterapi.

Flere gode ideer til de smukkeste udendørs boblebade kan findes her.

Den ædle blandt boblebadene til haven

Dette ædle boblebad til haven kan prale af dets elegante design. I haven vil dette jacuzzi helt sikkert være et rigtigt blikfang. For en afslappet velvære med let billetpris på kanten som lækre druer og en lækker champagne inviterer vi dette boblebad i haven. Modellen af Softub har en høj kvalitet natursten udseende og imponerer med sin enkle, stilfulde design. 

Whirlpool med reelle fordele

Vesiklerne stimulerer blodcirkulationen, lindrer spændinger og mulige celluliteproblemer kan opløses i luften. Så et spabad i haven kan arbejde vidundere. I et varmt karbad som afbildet, med smuk udsigt over den private have, kan du slappe af ordentligt selv i regnen.

Spabadets terrasse

Dette syn fortjener at blive belønnet med et varmt karbad. Eller omvendt? En jacuzzi som denne er have, terrasse, pool og jacuzzi i en - en optimal arealanvendelse. Så du kan få maksimalt ud af din have og terrasse. med Whirlpool World er verden okay. Smuk udsigt, boblende vand og en vidunderlig stemning. Hurtigere kan ferien følelsesmæssigt næppe opstå.

Hvor meget er der et boblebad til haven?

Så kommer spørgsmålet op, hvilken Whirlpool størrelse du faktisk har brug for. For at oprette et boblebad i den optimale størrelse skal man tænke på det ledige rum, de mennesker for hvem boblebadet skal være placeret og selvfølgelig det tilgængelige budget. Afhængig af størrelsen af ​​priserne varierer for et boblebad, og en model til fire personer kan hurtigt slå 15.000 €. Besparende kan dog behandle sig selv for en tiendedel af denne pris, luksusen af ​​et spabad. 

Oplyste jacuzzi i haven

Før du køber en kurbad i haven, skal du være opmærksom på budgettet, måle det ledige rum og indstille niveauet af luksus, der vil kvalificere dig. Fordi selv en pool til to personer kan opnå en god pris i præmieniveauet. Denne moderne model kan rumme fem personer. Et meget flot boblebad, der gør sig godt i haven meget godt om aftenen, da det er udstyret med LED-belysning.

Bubble sjov selvom det er koldere

Dette badestamp i haven vil glæde hele familien. Denne model har også en indbygget cirkulationsovn, så du kan nyde det varme mousserende vand på ethvert tidspunkt af året eller dagen. Modellen med sæsonbonus kan købes til en relativt overkommelig pris på 3.990 euro. Det er så nemt at gøre familien glad.

Vigtige ekstra aspekter ved køb af et spabad til haven

I sidste ende betyder det ikke noget, hvilken kategori et boblebad tilhører: En boblebad i haven er bare fantastisk - og det inviterer dig til ikke bare at slappe af, men også til romantiske timer til to eller for en boisterous pool fest. 

På terrassen, i haven eller på balkonen: At have en boblebad udenfor er vidunderlig, men et par ting skal huskes: 

• Baldakin: Jo, det er vidunderligt, når solen skinner i dit ansigt. Men så snart det regner eller det bliver koldt eller endda når solen er for stærk, tænker du allerede på slutningen af ​​boblebadet. For at ingen får solskoldning, anbefaler vi et overdækket boblebad i haven. 

• Fortrolighed: For at få mest muligt ud af fordelene ved at have et badestamp i haven, skal du sørge for, at dine naboer ikke er overdrevent bekymrede. En fortelt eller høj hedge kan være meget nyttigt.

• Dæk: Hvis du ikke bruger spaet i nogen tid, som om vinteren, skal du sørge for at dække poolen. Et præcist passende låg beskytter mod dyr, snavs eller blade.

• Sikkerhed: Vægten af ​​et spa bør ikke undervurderes. Især på balkonen er der brug for forsigtighed. Et vandfyldt boblebad giver en massiv vægt. Derfor bør du først sørge for at balkonen tåler denne store vægt virkelig.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: