Konča seveda z vonjav

Danes je kuhinja postala zelo prijazen dnevna soba in je pogosto odprt za dnevno in jedilnico. Torej, ni nič slabši od imajo škodljive vonjave, ki se širijo po vsej hiši. Da bi to odpravili, smo vam nasvete, ki uporabljajo naše babice. Nasveti, ki temeljijo na naravnih proizvodov, ekološka vas vse doma. Zelo preprostih trikov lahko enostavno v praksi, da se počutijo dobro v vaši kuhinji.

Nasvet # 1: Odpraviti smrad iz kuhinje z belim kisom

Če imate kakršne koli dolgotrajen vonjave v kuhinji, da na delovno površino, skledo belega kisa. To bo absorbirajo vonjave iz ocvrti hrani, raclette, ribe, itd Za učinkovito zavre belega kisa v nepokrite lonec. Hlapi absorbirajo trdovratne vonjave iz prostora. Če slabih vonjav iz pomivalnega stroja, zamenjati izpiranje z belim kisom in vklopite prazen pomivalni stroj. Končno, za premagovanje neprijetnih vonjav v hladilniku, jo redno čistite z gobo, namočeno v belega kisa.

Nasvet # 2: Sprejeti limone, pameten izdelek dezodoriranja kuhinjo

Takoj, ko odprete vrata vašega hladilnika, neprijeten vonj napade vaše celotno kuhinjo? Prav tako lahko? Nato posadimo 3 do 4 stroke v pol limone in ga postavite v hladilnik. Vonjave hitro izginejo. Za kuhanje vonjave, kuhamo sok ene limone zmeša z vodo in nekaj klinčkov. To je strašno dobra! Limona tudi deluje super, da dezodoriranja mikrovalovno pečico. To storite tako, da zmešamo z malo vode in ogrevanje 40 sekund v mikrovalovni pečici.

limona
© Jardiland

Nasvet 3: Izberite sodo bikarbono, vonj prah

Smeti more biti odgovoren za slabih vonjav v vaši kuhinji. Se jim izogniti, potresemo z malo sode bikarbone na dnu smeti in postavite smeti vrečko čez. Prav tako lahko uporabite sodo bikarbono za vonj vašega hladilnika. Daj malo v majhni skodelici sredi hladilnika.

sode bikarbone
© Thinkstock

Nasvet 4: Uporaba eteričnih olj nežno parfum vaši kuhinji

Eterična olja so dober način vožnje iz kuhinje diši. Poleg tega so parfum! Namočimo vatirano nekaj kapljic sivke eteričnih olj ali parfuma po vaši izbiri. Postavite ga na dnu smeti ali v neopaznem mestu, v vaši kuhinji.

Sivke bistveno steklenico olja
© Anna_ok - Fotolia.com

Nasvet 5: Uživajte naravne in nadnaravne moči o razlogih kave

Vonjave iz vašega korito? Razlogi za kavo vam bo pomagal. Kako? V čistilec cevi. Če želite to narediti, dal kavna usedlina v umivalniku in imajo tekočo toplo vodo, čez nekaj časa. Kava razlogi se prav tako lahko znebiti slabega vonja vašega hladilnika. Postavite nekaj razlogov suhih kave na krožnik, in vsak teden spremeniti.

recikliranje kava marc
© titipong8176734 - Fotolia.com