9 strålende præfabrikerede huse, som du ikke ville have forventet

Præfabrikerede huse bliver stadig mere populære. Hvad der engang var fordømte selv i masseproduktion, er karakteriseret i dag ved et individuelt design og masser af andre fordele. Et særligt plus til et præfabrikeret hus i forhold til et solidt hus er den korte konstruktionstid. En præfabrikeret hus er som regel fra en fabriksfremstillet trækonstruktion, der kan monteres direkte på stedet. Derfor er en sådan hus, efter et par måneders forberedelse, kort efter bygningen klar til indflytning. Denne såkaldte nøglefærdige konstruktion bliver mere og mere vigtig i vores hurtige bevægelsestid. 

Moderne præfabrikerede boliger, som arkitekter huse, kan helt sikkert tilpasses individuelle krav, bevist af moderne modeller med flade tage, huse i forskellige stilarter eller den klassiske bungalow. Derudover opfylder moderne præfabrikerede huse også de fleste energieffektive standarder.

De 9 præfabrikerede huse i denne artikel viser dig hvilke specielle egenskaber et sådant hus kan medbringe ...

1. Klassisk familiehus²

På et boligareal på 123 m² vil være med dette præfabrikerede familiehus i FingerHaus Drømme bliver til virkelighed. Denne model er tildelt den kompakte klasse og overbeviser med sit attraktive og frem for alt lavt design. Til indretningen er der en rummelig og åben stue / spisestue, som er ideel som et centralt mødested for en familie på fire. Teknologien er anbragt i et stort bryggers, og selv for et separat gæstestue med tilstødende toilet er der plads nok i dette hus.

2. Stort præfabrikeret hus

den Rensch House GmbH garanterer rummelighed, åbenhed og en sofistikeret levende atmosfære i sine præfabrikerede huse. Takket være en åben grundplan og store vinduer fra gulv til loft er interiøret lyst og oversvømmet med lys. Huset skal ses 67 m² og er - svarer til lokets loftlignende karakter - udstyret med køkken. Derfra kan du få adgang via en separat adgang til den etages fladt tag dyrkning.

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

3. Individuelle præfabrikerede hus

Design af dit eget hjem efter dine egne ideer er ønsket af enhver klient. med Levende hus du kommer et skridt tættere på dette mål. For eksempel kan facaden oprindeligt udformes med træ eller klinker, eller du kan vælge den klassiske version med gips, som selv gør klare farver accenter mulig. Andre skræddersyede detaljer kan omfatte et portrætvinduesdesign, et karbadvindue, en balkon og en dormer. Det er også muligt at opbygge et klogt indgangstag eller en carport, der kan bruges til cykler og biler samt til sommergrill. Husene i Levende hus tilbydes i det energieffektive hus og KfW Efficiency House 70 og 55 standarder.

4. besøg i modelhuset

Hvis du beslutter dig for et præfabrikeret hus, har du den fordel, at du kan besøge et par designs nogensinde som et modelhus. Selskabet SchwörerHaus er en af ​​pionererne i den præfabrikerede husindustri og har fordelt over 45 modelhuse i Tyskland og Schweiz. Når man besøger et sådant hus, kan man få et indtryk af arkitektoniske muligheder, rumstørrelser og udstyrs muligheder.

I den præfabrikerede husudstilling Fellbach nær Stuttgart kan du opdage dette overkommelige og komfortable enkeltfamiliehus koncept. De forskudte pentagede tag og et komplet interiør gør imponerende krav til moderne, komfortabelt ophold.

5. Byg i Middelhavsstil

Over 250 m² boligareal er et af dette design af Finnscania tømmerhyttefabrik tilgængelig. Bygningen minder om et fladt flået tag og ikke mindst på grund af den store terrasse og den imponerende pool på et hus, der også kunne være godt på Middelhavskysten.

Bygningen blev bygget i trækonstruktion og forsynet med en ædelgips. Den skinnende hvide facade passer godt sammen med den lyse udformning af det udendørs område, der tydeligt skelner det fra et hvilket som helst halvtreds / femten enfamiliehus.

6. State-of-the-art fritliggende hus

I denne model kaldes hus Valentino Forestil dig, hvordan det føles at leve på højeste niveau og med avanceret teknologi. Byggeselskabet Sprudlende husbygning udviklet det såkaldte Plus Energy House, som er i stand til at generere mere energi end det kan forbruge. Og det gavner sig på mange måder: Overskudsenergien kan fx indføres i nettet som grøn elektricitet og giver således beboerne ekstra indtægter.

Et højdepunkt i dette præfabrikerede hus er atriumet. Det åbne område er midt i huset og strækker sig over to etager. Den kan designes helt individuelt og sikrer under alle omstændigheder en ekstraordinær levende atmosfære. Den 182 m² store tagkonstruktion er også udstyret med intelligent hjemme kontrol.

7. Byg hurtigt og spar penge

højlydt Puschmann arkitektur den korte konstruktionstid er en af ​​de største fordele ved en trækonstruktion i forhold til en solid konstruktion. På grund af den forkortede byggeperiode på ca. 5 måneder vil et enfamiliehus få en finansieringsfordel på ca. 12.000 euro.

Derfor kan bygherrerne i dette to-etagers familiehus være heldige. Bygningen blev bygget i trækonstruktion på en solid bundplade i KfW 55-standarden. Et sådant træhus bidrager aktivt til klimabeskyttelse, da det er lavet af et vedvarende råmateriale, og det er også varmeisolerende.

8. Massivt præfabrikeret hus

Hastighed, høj præcision gennem fabrikspræfabrikering, tør konstruktion på byggepladsen samt en enorm økonomisk effektivitet med særlig kvalitet og lang levetid - alle disse punkter karakteriserer den såkaldte ICON-House of Dennert Massive House GmbH ud. Dette er en fuldt solid bygning, hvor der blev lagt større vægt på den bedste brand- og lydisolering og et optimalt levende miljø. Så denne færdige model er på ingen måde ringere end et massivt hus.

De massive rummoduler er allerede klar til brug og installeres på byggepladsen på en enkelt dag. Alle produktionsstrin udføres og kontrolleres i henhold til certificerede kvalitetsprocedurer. De tilgængelige byggepakker er certificeret af uafhængige TÜV-energikonsulenter.

9. Præfabrikeret hus med masser af glas

Når det kommer til moderne præfabrikerede huse, kan HUF hus mangler ikke. Virksomheden er kendt for at skabe høj kvalitet bindingsværksarkitektur fra præfabrikerede komponenter. Lyst oversvømmede værelser og en naturlig livsstil er et kendetegn for HUF Huse. 

Denne generøst glaserede bindingsværkshus har et samlet boligareal på 349,72 m². Den smukt konstruerede øverste etage alene tilbyder et overraskende stort boligareal på 113,4 m², som f.eks. Kan bruges til at oprette et gæsteområde. Alle rummene flyder ind i hinanden, hvilket øger livskvaliteten enormt.

Hvis du ikke kan vente med at planlægge dit personlige drømmehjem, kan du kontakte vores arkitekter eller entreprenører direkte.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

49 − 41 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: