8 fantastiske huse på mindre end 75 m²

Det behøver ikke altid at være den kæmpe villa. Selv i små huse kan du være helt glad, ligesom disse otte eksempler
vis vores eksperter. På mindre end 75 m² tilbyder de alt hvad du behøver og
Overbevis ikke kun med en hyggelig stemningsfuld atmosfære, men også med
Funktion, stil og en masse karakter.

1. Rustik landsted

Reduceret minimalisme og kubiske flade tage er slet ikke dine ting? Så kan du måske lide vores første lille drømmehus. Denne rustikke stenhus var tidligere en stabil og rummer nu under 75 m² to soveværelser, et badeværelse og en rummelig stue, madlavning og spiseplads.

2. træhus ved kanten af ​​skoven

Dette lille træhus ved kanten af ​​skoven forener ikke kun hyggelig hygge og moderne komfort, men ser også meget større ud end det faktisk er. På grund af de generøse vinduer og en åben grundplan glemmer du straks, at du kun har 60 m² boligareal til rådighed.

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

3. Stilfuldt modulært hus

Præfabrikerede huse kan være så stilfulde og cool! Denne supermoderne modulopbygning giver en masse komfort, design og på grund af de store glasflader, tæt på naturen på 55 m². Med det klare designsprog og monokrom farveskema er det det perfekte hjem for alle, der søger minimalistiske arkitektoniske designs.

4. Praktisk præfabrikat hus

Dette hus er et præfabrikeret modulært hus, der er hurtig og omkostningseffektiv, og med sit flade tag, lineær silhuet og generøse vinduer vil glæde dem, der elsker den moderne Bauhaus-stil. Opholdsstuen er på 75 m².

5. Fritliggende hus i XS format

Uanset om det er Japan eller Korea - i Fjernøsten har mange arkitekter specialiseret sig i at opbygge småskala, sofistikerede boliger med lille gulvplads, men kloge ideer til at få tingene til at føle sig meget større.

6. Kold containerhus

Et omkostningseffektivt, bæredygtigt og virkelig køligt alternativ til traditionelle boligbyggeri er containerhuse som denne, der i øjeblikket er i stor efterspørgsel og bliver stadig mere populære. På nogle få kvadratmeter tilbyder de alt hvad du vil have fra et moderne hjem. Ekstra point er tilgængelige for kreativitet og individualitet.

7. Skandinavisk drømmehjem

Skandinaverne ved, hvordan man laver lidt fra lidt og finder den store levende lykke i et lille rum. Dette charmerende sverige hus refererer til det væsentlige og overbeviser om 40 m² med hjemlig hygge, komfort og kloge opbevaringsløsninger.

8. Mini hus på landet

Svære at tro, men dette seje lille hus er virkelig bare en sød 37 m² lille, men har stadig alt hvad du behøver. Stil, funktion og design går hånd i hånd i denne kubiske træ præfabricering - og det er også bæredygtigt og energieffektivt.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

64 − = 54

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: