Včasih malo verjetne triki, vendar neustavljivo

Vsi imamo v nas stol ali kavč tkanine. Zelo lepo, je pa navadno poslabša čez čas in je prekrita z majhnimi vložki, ki ne gredo stran. Kako očistiti tudi ne bo pokrov od najbližjega perila doma? Brez panike, tukaj je nekaj babica nasvetov, ki bi morala biti v pomoč.

5 nasvetov babica čisto krpo stol
© Théophile Berthon

črno milo

Milo je malo čudež milo da lope lažje kot v drugih mestih. Kupi eno naravno, da jo razredčite z vodo, nežno drgnite madež s krtačo in bi moral oditi z lahkoto. Ni potrebe za kemijsko odstranjevalec madežev!

5 nasvetov babica čisto krpo stol
© Électroménagère

Za pranje soda

To je rešitev, ki pa ni nujno, da mislim. Opremljen je z gumijastimi gospodinjske rokavice, razredčimo skodelico sode kristalov v vroči vodi. Dip čisto gobo v mešanici, jo dobro ožemite in jo prenese na svoj tkanine stol vztrajanjem na madeže. Čiščenje soda je idealna za lahke materiale. Če nameravate uporabljati na svetlejše ali temnejše barve, se prepričajte, da preizkusite mešanico na majhnem območju prvo tkanino, ker je možno, da je barva disgorged. Bistveno je, da sperite tkanine pohištva, ko ste očistiti. Če želite to narediti, preprosto roko sami s krpico ali gobo, namočeno v vodi.

Oblikovanje nakup fotelj tkanine
© Nakup Oblikovanje

V posnemanje smetane

To je nenavadno čiščenje ideja, vendar deluje, kar je idealno za čiščenje površin vašega tkanine fotelj. Spray je širok sloj krema za britje, pustimo eno uro in nato drgnjenje z vlažno gobo. Nato se posuši stol s čisto krpo.

5 nasvetov babica čisto krpo stol
© Starwax

suho čiščenje z zemeljskimi Sommières

To je klasika, ki deluje na vseh tekstilnih izdelkov: zemlja Sommieres je definitivno najboljše orožje naših babic za suho čiščenje. Potresemo-in na vse pohištvo, oborožen z gumijastimi rokavicami, zbadanje tkanine, tako da deluje bolje. Naj se posuši nekaj ur (čez noč, za najboljše rezultate) in nato vakuumsko na Sommieres umazanijo. To se bo absorbiral vse mastne madeže na.

Zobna pasta za čiščenje krpo stol
© pixabay / Stevepb

Zobna pasta za črnilo mestih

Na pomoč, imam črnilo madež na mojo lepo stolu v popolnoma novo tkanino! Brez panike, samo roko se z zobno pasto! To se morda zdi nenavadno, vendar je zobna pasta je dober odstranjevalec madežev. Upoštevajte, da ta tehnika ne deluje na vseh vrstah tkanin. Na vaši črnilo madež, širijo zobno pasto, dokler se popolnoma ne vpije. nato strganje zobno pasto, da ga odstranite iz vašega pohištva. Enostavno kot pita.