Ne mečite, transformacija!

V času, ko so vzorci nenehno spreminja, ste verjetno spremeniti zelo pogosto pohištvo in dekoracijo. Ampak, da se znebite starega pohištva, to ni vedno enostavno! Tako bi se izognili pločnikih mest, tukaj je nekaj načinov, da bi naredili prostor za novo opremo.

preoblikovanje

Preden zavržete vašo pohištva, zakaj ne poskusite, da jih spremenijo? Lahko jim slikati drugo barvo, kritje z ozadje ali drugega materiala ... Lahko celo obrnil stroj boben pralnega klubsko mizico!

združenja

Za že vrsto let, združenja obnoviti pohištvo in predmete, ki jih ne želite, da jih očistite in jih popraviti, če je to potrebno, in jih prodajajo po nizkih cenah za ljudi, ki nimajo vedno na način, da ponudijo nove izdelke. To je primer Emavs je Secours Catholique, Secours Populaire ... Ta vrsta pristopa pomaga ustvarjati nova delovna mesta in vzporedno ekonomijo, ki prežene odpadke!

se Ressourceries

V Ressourceries opomore množico objektov v ekološki pristop, temveč tudi etike za ponovno vključevanje ljudi v težavah. Ta mreža zbira, vrste in popravila predmete, da jih ponovno uporabiti. Za preveč poškodovanih objektov, Ressourcerie jih vodi k recikliranju.

prodaja

Prodajna priložnost je zdaj del našega vsakdanjega življenja! Lahko gre za eno izmed številnih vlog prodaje, ki ponujajo prodajo vaših izdelkov ali celo sodelovati v garaži prodajo. Prav tako lahko dajo svoje predmete neposredno na internetu preko namenskih spletnih strani in mali oglasi straneh. Če se vaše pohištvo ni všeč, jih lahko pa prinese srečo, da nekomu drugemu. In ti bi se izognili odpadkov!

recikliranje center

Če menite, da je vaše pohištvo preveč poškodovan, da je treba vrniti, se zaveda, da imajo mesta drop-off centrov, ki lahko vrgel in preveč zajetno pohištva ali ne ustrezajo naravi košu. Ko pade predmet v reciklažnem centru, ste tako prepričani, da bodo sledili bodo sledili pravilno ciklus zdravljenja z odpadki. Tako da izbira reciklažnega centra je tudi okolju prijazna kot recikliranje.

Če nimate avtomobila, veste, da je mesto ponuja brezplačno odstranitev kosovnih predmetov na vašem domu storitev. Za to moraš prijaviti preko telefona ali interneta imate velikih predmetov (največ 3 m3) za umik.

Slike za navdih ali sanje ... Odkrijte "Deco Fotografije»