Moderne træ bjælkelofter

Vi har allerede rapporteret om charmen af ​​de udsatte træbjælker i loftet. I dag har vi en anden til dig
Ideabook på bjælkelofter sat sammen, men denne gang
med fokus på hvordan man laver denne rustikke design stil moderne og
stilfuldt fortolke. Fordi de synlige træbjælker er hyggelige
og se hjemlig, er der sandsynligvis ingen tvivl. Men det kan du også gøre
at sætte fantastiske accenter ud over land chic og country house stil. Se
dig selv!

Mørk elegance

Vores første eksempel på en moderne træ-bjælkeloft kommer fra Japan. Ja, du læste rigtigt. Førerne af den reducerede minimalisme gerne stole på naturlige materialer og rustikke elementer. I dette tilfælde, den mørke træ af loftet i kontrast perfekt med den lysere tone i gulvet og de hvide vægge og giver en spændende tilføjelse til de klare, lige linier, der hersker i bygningen og den moderne, minimalistisk indretning.

Stærke kontraster

Også i dette hus blev sat på den spændende kontrast mellem gamle og nye, traditionelle og moderne, rustikke og minimalistiske. Træbjælket loft præsenterer sig naturligt, ubehandlet og varmt og trækker alles opmærksomhed i det ellers rene og reducerede rum. På denne måde blander nostalgi og stil sammen, og det moderne interiør får et indbydende og hyggeligt twist.

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

Mindre er mere

I små lejligheder eller smalle rum kan bjælkelofter hurtigt være overvældende og restriktive. Efter mottoet mindre er mere Men du kan også sætte accenter med nogle klogt anbragte træbjælker uden at føle sig krybende, det tunge tæppe ville falde på hovedet med det samme. Her er et par mørke bjælker på loftet for komfort og individualitet i den maritime stue.

Ren natur

Selvom moderne træ-bjælkelofter som dyppet i hvid maling og så-så-populære minimalistisk all-hvide look med stil huse er tilpasset en går, men nu igen oftere tilbage til naturen og forlader baren så ubehandlet og naturlige som muligt. Fordi på denne måde den unikke karakter af materialet er træ simpelthen den bedste og mest imponerende at bære - især i moderne hjem.

Kunstværk på loftet

De, der tror, ​​bjælkelofter er kedelige, indpakket forkert. Som dette eksempel viser, kan du sikkert også rigtig kreativ boltre med denne særlige form for loft design og skabe sande kunstværker ved at tage fat det til forskellige typer af træ i forskellige toner og stråle arrangerer dynamisk og uventet.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

16 − 12 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: