De 6 bedste gulve til moderne boliger

Gulvet er et af de vigtigste områder i dit hjem, fordi det har en betydelig indvirkning på atmosfæren i hvert værelse. Det er både dekoration og udsmykning, dominerer dit hjem og skal være let at rengøre i bedste fald. Det er her kvaliteten af ​​de materialer du vælger som gulvbelægning i dit hjem. Fordi i modsætning til en sofa eller et skrivebord, skal gulvet vare i årtier, være robust og tidløst at passe til ethvert interiør.

Da vi ved, hvor svært beslutningen mellem lys og mørke, rustikke og meget enkle belægninger af træ parket til fliser, har vi sammensat en guide om gulve for dig, som passer perfekt ind i det moderne hjem. Læs videre for at se, hvilken løsning skal møde hende for korridorer, køkkener, soveværelser, stuer og børn og badeværelset til sidste en levetid på gulvet!

1. Gulvet i indgangsområdet

Hvis du bare tror, ​​at hver besøgende i dit hjem skal krydse gangen, har valget af gulv til dette område en helt anden status. Fordi der er flere aspekter, du bør overveje at have en lang tid på gulvet. Først og fremmest skal du huske på, at gangen er det mest frekvente område i dit hjem. Derfor er du nødt til at vælge et materiale, der er særligt robust og let at rengøre - du vil ikke nyde det, hvis du vælger et dårligt rengjort gulv, der tvinger dig til at børste hele tiden. I stedet skal du lægge stor værdi på kvalitetsgulve - især anbefales træflader, der vil udstråle med god pleje i flere årtier. Vær også opmærksom på gulvets farve og mønster. I dette tilfælde skal du i bedste fald bestemme for medium brun, fordi snavs ikke er lige så godt, men rummet ved denne farve virker ikke for mørkt.

2. Gulvet i stuen

Med hensyn til gulvet i stuen kan du være lidt mere kreativ og lege med de materialer, farver og mønstre, som du personligt kan lide. Selvfølgelig anbefaler vi også robuste materialer og relativt dæmpede farver, som omdanner rummet til et passende tilbagetog for alle beboere. I bedste fald ved du allerede, når du vælger gulvet, hvordan du vil forme resten af ​​rummet - for her er det også vigtigt, at du finder den rette balance mellem lyse og mørke farver. Et mørkt gulv er fantastisk, hvis du vælger en hvid, creme eller beige sofa, der bliver højdepunktet i rummet. Hvis gulvet skal være lettere, er det tilrådeligt at vælge lidt mørkere møbler, hvilket vil skabe en passende kontrast.

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

3. Gulvet i soveværelset

Hvis du har mulighed for at vælge værelse i soveværelset, anbefaler vi dig parket. Fordi her vil du slappe af og slappe af. Et parketgulv er det bedste, sundeste og nemmeste at passe på, som man kun kan finde. Om sommeren udstråler det en behagelig kulde, om vinteren opbevares varmen. Derudover ser det meget elegant ud og kan udfyldes med et høj kvalitet tæppe efter ønske.

4. Gulvet i børnehaven

Vuggestuen er ikke altid i orden. I hvert fald er forældrene, hvis børn er begyndt at kravle, opmærksomme på dette og rejser nu rundt i huset med legetøj og fyldte dyr. Derfor er det vigtigt, at du også vælger et robust gulv, der kan stå op til meget. Her kan interiørdesignere lide at bruge laminat - simpelthen fordi dette materiale er særligt sundt og forhindrer allergi. Prøv at dispensere med tæpper, der påvirkes af daglige aktiviteter i børnehaven og er oftere i rengøringen end i dit eget hjem.

5. Gulvet i badeværelset

Med hensyn til badeværelset skal du selvfølgelig også vælge et lavt vedligeholdelsesgulv, hvilket gør dig så lidt arbejde som muligt. Under fliserne skal du derfor søge keramik, stentøj eller mosaikfliser, der er særdeles modstandsdygtige og uovervindelige i udseende. Hvis du kan lide det lidt mere ekstravagant, kan du også søge efter højkvalitets fliser i træudseende, der gør meget og er også nemme at rengøre. 

Afhængigt af om dit badeværelse har vinduer eller ej, bør du også overveje farven på fliserne. I et badeværelse med naturligt lys kan endnu mørkere fliser se godt ud, men i et vinduesløst badeværelse bør du ty til skyggefulde nuancer, for først da får du lidt lys i mørket.

6. Gulvet i køkkenet

Køkkenet gulvet skal udholde mest i hverdagen. Vand, olier, fedtstoffer, rester og krummer - dette er kun et lille udvalg af snavs, som regelmæssigt forurener køkkenet i hverdagen. Derfor bør du også tænke på din dyrebare tid og vælge et gulvbelægning, der vil møde dig i hverdagen. Fliser, PVC og linoleum er klassikerne, når det kommer til køkkengulve, men træ og laminat er også imponerende og kan passe perfekt ind i det overordnede billede afhængigt af køkkenets stil. Igen skal du orientere dig selv til resten af ​​møblerne og væggene og bruge gulvet til at sætte dygtige kontraster. På denne måde kommer møbler og dekorative elementer i deres eget meget bedre, og dit køkken bliver stort!

Få det bedste råd fra indretningsarkitekter omkring emnet og se også på denne Ideabook værdifulde tips om gulvbelægninger til køkkenet! 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 40 = 45

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: