Več o tem, kako za čiščenje vaših dreves po zaslugi nasvetov Guy

Vaš vrt je gotovo sad veliko sreče, ampak tudi nekaj vprašanj. In eden od glavnih problemov je velikost drevesa. Kako bomo to naredili pravilno, daje želeno obliko drevesa? Guy Tournellec, vrtnarjenje trener boste zaupali nekaj koristnih nasvetov za drevesa, velja, tudi če nimate zelene palec. Preberite v videu!

Oglejte si video

(Funkcija () {var vsebnik = document.getElementById ("playerDiv_218604"); če (posoda === nič) {= document.body vsebnik; Container.innerHTML} = ''; container.firstChild.setAttribute ("slog","");}) ();

Daj obrazec za njegovo drevo

Kot del tega prikaza, Guy izbrali drevo murve kot npr. V vseh primerih, najlažje je, da obrezovanje dreves po padcu listov, da enostavno ločiti vsako vejo svojega drevesa.

Prva operacija izvesti, zmanjšati veje, ki so mrtvi. Potem, glede na obliko, ki jo želite dati svoje drevo. V primeru murve ravnine, cilj je zmanjšati vodoravno zagotoviti senco na vašem vrtu. Torej, lahko odstranite veje, ki rastejo navpično. Toda pozor, dobro in izolirati slednje na dnu.

Cut veje dobra

Glede na najvišje veje, zgrabi stol in ne pozabite osnovnih varnostnih pravil: to dobro stabilizirati in nekdo jo držite, medtem ko so na njem.

Ko boste lahko varno zmanjšati, odstraniti, kot mrtvih vej. Po drugi strani pa, če se obe veji ovirajo njihov razvoj, zmanjšanje najnižja. To zmanjšuje tveganje za trenja z vetrom, in s tem nobene škode.

tudi poskrbel, da izberejo, kjer ste cut. Bistveno je, da se vedno reši na kali. In da se odločijo, gre za tistega, ki pušča v želeni smeri, da bi svoje podružnice.

Zdravje drevesa

Končno, ne pustite brez rane nego. Gangrene kmalu prišel, in lahko hitro postanejo usodne za drevo.

Zdaj veste, kako pravilno obrezovanje drevo in ji dajejo videz, kakršnega si želite. S temi nasveti in triki, bo vaš vrt še bolj bleščeča!

Cut najti drevo in zmanjšati svoje veje nad Minutefacile.com.

Izdelek na minuto Easy.