10 intelligente husplaner, der inspirerer dig

Den, der bygger et hus eller en lejlighed, skal under alle omstændigheder stille en grundplan. En grundplan er en tegning eller en computergenereret illustration af de rumlige forhold. Her kan du se, hvordan huset skal opdeles rumligt, hvor badeværelset og hvor køkkenet er og hvor vinduer og døre er planlagt. En grundplan kan hjælpe dig med at forestille dig beboelsesrummet bedre. Derudover kan man læse de eksakte rumdimensioner af tekniske tegninger med størrelsesspecifikationer. Så møbler, køkken og badeværelse kan allerede planlægges på forhånd.

Grundplan med åben opholdsstue

Fordelen ved en grundplan med rumstørrelse ved kvadratmeter hjælper med den visuelle præsentation af rummet. På denne grundplan af et moderne familiehus, er familie og gæster velkomne i en stor hall. I stedet for en kælder har huset et bryggers, hvor vaskemaskine og forsyninger finder deres sted. Ud over en undersøgelse og et lille gæstetoilet, kan det rummelige opholdsstue indtastes gennem en dobbeltdør. I en plan skal dørene mærkes, så du kan se i hvilken retning de åbnes, så møblerne kan planlægges bedre. I mellemtiden er tendensen at integrere et åbent køkken i stue og spisestue. En halvø, som lukker med væggen, er køkkenet optisk afgrænset fra rummet.

Første sal i det lille hus

Den øverste etage i dette lille hus består af kun et soveværelse og et badeværelse. Fra grundplanen kan vi se, at en del af soveværelset var adskilt af en åben mur. I denne del blev der oprettet et lille opholdsområde, hvilket giver tilstrækkelig privatliv i sengen til trods for det lille rum. Badeværelset blev ideelt brugt med sin rørform. Et trin fører til et stort badekar og et brusebad, som blev adskilt af en væg fra toilettet. Et toilet kan rummes i badeværelset lidt skjult, fordi det absolut ikke er den bedste indretning af den lille wellness-oase.

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

Grundplan med garage

På dette billede genkender vi grundplanen for et hyggeligt enfamiliehus med garage. Gennem en lille korridor går gæsten ind i et gæstebadeværelse, en undersøgelse og opholdsområdet. Der er åbent køkken, spisebord og siddekrog. På grund af det åbne design af rummet fortsætter og gulv til loft vinduer lade i lyset af dagen. Selv om huset ikke er særlig stort, giver det plads til alt, hvad et drømmehus skal have. Den store terrasse omslutter næsten hele opholdsområdet, som forskønner Ausblich indefra.

Bungalow: Alt på en etage

Tidligere var grundplanen for et hus repræsenteret ved en teknisk tegning. Arkitekterne gik i store længder for at trække ind i rummets layout og dimensioner for hånden. I dag arbejder næsten alle fagfolk med en computersoftware, der gør det muligt at visualisere levestuen bedre og udstyre mig direkte med møbler. Så den potentielle køber eller køber af objektet kan bedre forestille sig, hvordan det endelige resultat vil se ud. I denne bungalow er hele opholdsrum på en etage. Liv uden trapper er særligt velegnet til personer med mobilitetsproblemer, kørestolsbrugere og børn. Da alle værelser er anbragt i stueetagen, er bungalows på de fleste planer normalt større end flere etagers huse. Stuen er så ofte i midten af ​​handlingen. Dette eksempel viser i modsætning til det foregående et lukket køkken ved siden af ​​spisepladsen. Da bungalows normalt bygges uden en kælder, kan et stort bryggers indføres gennem køkkenet.

Planlægning før og efter

Især når man køber en ejerlejlighed, kan det ske, at gulvplanerne er lavet efter et mønster eller foreslået af en arkitekt. Men hvis det nye hjem stadig er i de tidlige stadier af byggeri, kan køberen foretage nogle ændringer. I dette eksempel ser vi et billede før og efter, hvor tre værelser er blevet en. Ejeren valgt et mere åbent boligareal, hvilket giver det en større stue og spiseplads. Før konvertering er planlagt privat, skal det dog kontrolleres, hvilke vægge der kan fjernes. På grund af de statiske og de højere etager kan ingen bærende vægge blive revet eller udladet.

Penthouse med rummelig opholdsstue

Et penthouse over taget i en storby er noget helt specielt. Især hvis den har en stor tagterrasse, hvorfra man kan kaste en flot udsigt over byen. På udformningen af ​​denne luksuslejlighed kan vi ikke kun opdage de sædvanlige værelser, men også en sauna, et dampbad, et påklædningsværelse og en elevator, der går direkte ind i lejligheden. Opholdsstuen, i denne plan beskeden hall kaldes, byder på god plads til et åbent køkken med køkkenø og alt, der tilhører en designer stue. Desværre kan størrelsen på beboelsesrummet ikke udledes af grundplanen. Men de, der er forkælet for valg mellem dampbad og sauna, vil helt sikkert have plads til at føle sig godt.

Åben leve i syd

I varme og tropiske dele af jorden er åben levende gang og bøn. Nogle af husene er helt åbne, så stuen samt køkkenet og spisepladsen er kun beskyttet af to ydervægge og et tag. På denne grundplan ser vi et vinduesfront, som kan åbnes helt, hvis det er nødvendigt. Beboerne kan således bidrage til det permanente godt vejr i deres boligareal. Denne grundplan kan også beskrives som en visualisering, men giver os en god ide om konstruktionen.

Drømmeudsigt fra hvert soveværelse

Denne grundplan er også en del af et sydvendt hus. Arkitekterne tillader en pooludsigt for hvert familiemedlem gennem en række soveværelser. Værelserne er udstyret med et badeværelse og kan nås via en lang træbro. Resten af ​​huset er også tilpasset et varmt klima. Et udendørs køkken og et åbent opholdsrum kombinerer livet i huset og haven.

Grundplan for en luksusvilla

Repræsentationen i en fleretages boligbygning kan perfekt repræsenteres som på denne grundplan. Hver etage er opført individuelt, herunder nedre etager er inkluderet i visualiseringen. Den ekstraordinære arkitektur af denne luksus villa gør det klart, at designeren drømmer næsten kan indstilles ingen grænser. Jorden og de første sal har standard beboelse (i luksus fittings) I løbet af første sal med en stor tagterrasse er kronet og tilbyder en vidunderlig udsigt over poolen.

Moderne former

Square er faktisk praktisk og godt, men når det kommer til ekstraordinære livserfaringer, kan drømhusets grundplan også lide at danse ud af køen. I stedet for lige linjer kan rummet også afgive skrå vægge karakter og tilbyde med såkaldt Nieschen plads til hyggelige sofa hjørner. Grundplanen viser et indgangsområde, der giver plads til tre soveværelser og et stort opholdsstue gennem intelligent layout. Hvert værelse har eget badeværelse med bruser, mens familien badeværelse med bad er tilgængelig fra gangen. Hvis du ikke kan få nok af drømmehjem, så kig på dette Ideabook.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 7 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: