vse, kar&# 039; mora vedeti o Ceropegia woodii, zeleni biser zelo enostaven za rast

V seriji majhnih nakit rastline za rast v suspenziji v svoji dnevni sobi je Ceropegia woodii tekmovala groundsel Rowley. Po rodu iz Afrike, kot je on, se zaveda svoje čudovit obliki srca listi, ki se pojavljajo na palice nanizani kot biseri ... Pravi delo izdelave, ki bo zadovoljila ljubitelje deco po svoji enostavnosti gojenja.

Niz src, eden najlepših zelenih rastlin

Zdi se, narava, da je izumil Ceropegia woodii za navdih nakit oblikovalcev. Več kot lahko dolge vijolično stebla presega dolžine dveh metrov, odstranijo vsake tri centimetre majhne dve nasprotujoči srca. Colorist, je narisal na obrazu z lisasto sivo-zelena vzorec, zaradi katerih bi zelena z zavisti in nekateri oblikovalci izbrali vijolično odtenek na drugi strani, ki potemni s svetlobo. Za povrh, je obdarjen to rastlina, ki izvira do pol-sušnih območjih Južne Afrike z lepo roza cvetovi cevasto, ki se običajno pojavljajo v poletnih mesecih. Kot grint Rowley, veriga jeder je nežen in prefinjen rastlin.

Kako rastejo verigo src doma?

Narava vedo tudi obzirni, se ji je zdelo vse začetnike, ki nimajo zelene prste in ponudil svoje gem odpornosti zmogljivosti, ki omogočajo, da preživi v skoraj vsak prostor! Če srca verige lahko gredo poleti krasijo balkon, potrebuje toploto in se raje izogibaj tokov hladnega zraka. To bo pritožba zlasti v lonec, napolnjeno z zmesjo tal-pesek-ilovice, z lepim slojem gline kamenčkov in peska na dnu, da se prepreči stoječe vlage. Izpostavljen svetlobi z nekaj ur neposredne sončne svetlobe na dan, Ceropegia woodii nato zahteva, da uspevajo, ne enega, ki skrbi za njega, če ne celo malo zalivanje vsakih deset dni (odhod na kopno med waterings). Kaj bi lahko bil boljši?

Ohraniti verige rastlinske srca
casachaucha.com.ar/ ©

odporna rastlina, veriga srcih teh sivo-zeleni listi, vijolična stebla in cvetov staro roza ...

Označite verigo srca v svoji notranjosti, naše nasvete oblikovanja

Dolga stebla Ceropegia woodii so še posebej grafični ko dovoli, da pade kot beaded zaveso. Povečano v suspenziji, se veriga jeder namesti tudi na polico ali polico stene enote. Njegove sivo-zeleni listi so subtilno okrepljeno z bakrenimi odtenki in stare vrtnice, ampak vijolična pot kot popolnoma izboljšanje notranjosti listov. Če stebla podolgovat preveč in nimajo gostote sadik, enostavno krat rastlino in vozlišča v zemljo, tako da nastane nova droga. Zadnja stvar: ta majhen obrat mojstrovina je na voljo v vseh vrtnih centrih, in stane le nekaj evrov!

Gojenje srca veriga rastlin
casachaucha.com.ar/ ©

Verige srca bodo označene na polico ali stensko enoto.