Reparation stucco: Du skal være opmærksom

En lys gammel lejlighed med gulvbrædder, store værelser, højt til loftet og stucco - det er drømmen om mange lejlighedssøgere. De elegante loftindretninger giver værelser en stor flair og karakter. Desværre har tidens hærgen ofte gnavet ved udsmykninger eller renoveringer har sørget for, at de ikke længere skinner i den glød, de rent faktisk har at tilbyde. 

Stucco arbejdstagere ved præcis, hvordan man kan bringe gamle stuks pragt tilbage i loftet, men selv du kan låne en hånd. Med den rette vejledning og den nødvendige pleje kan du gøre din stucco glans igen ved at fjerne lag af maling og påfyldning af revner. 

Men man bør gå uden nogen foreløbige løsninger og lægge en hånd med det samme. Selvfølgelig kan du reparere individuelle ældre dele separat, men du ser det ofte bagefter. Og revner dannes derefter hurtigere igen. 

Derudover er et omhyggeligt repareret stykke også det bedre valg til dit eget øje og æstetikken i hele rummet. Vi viser dig, hvad du skal huske på. 

Stucco lofter - hvad er det, og hvor kommer det fra?

Stucco - disse er skulpturelle formationer af mørtel af enhver art, som pryder loft og væg i nogle gamle bygninger. De der gør værelserne særligt spændende og en ægte iøjnefaldende. De klæder interiører og facader i en ædle del og spænder fra simple ornamenter til store loftsdesign med overdådige former. I spidsen var i dette tilfælde tiderne for den barokke og den rokoko, hvis figurehead var netop denne stil. 

Stucco eller arbejde med gips til indretning er allerede optrådt i 7000 f.Kr. første gang i en lille asiatisk by Og sumererne og babylonierne siges at have brugt gips til at dekorere deres rum. Teknologien har eksisteret i flere år.  

Og hvor kom vi i dag? Siden begyndelsen af ​​det 20. århundrede er præfabrikerede stykker blevet tilbudt i kataloger, der produceres i serie i støbeforme. Hvis du vil håndtere intensivt med de forskellige typer af stucco og deres pleje og reparation, Stuckateur.

Kan jeg reparere stucco selv?

Det faktum at du har brug for en bestemt takt til at reparere stucco er indlysende. Men senest, hvis man ser på filigranelementerne på loftet, er det meget tæt på det: det er svært at reparere dig selv her. Men det er helt muligt, så længe der ikke er nogen monumentbeskyttelse. 

Før du laver dit eget stucco arbejde, bør du vide, hvilke materialer der oprindeligt lavede ornamenterne. Som regel opstår spørgsmålet om kalk eller gips, det vil sige, hvilke materialer der er brug for og hvordan man skal håndtere det historiske materiale. 

Frem for alt kan almindelige skader, såsom revner og brudte gipsstykker i stykket, gør-det-selv-selv selv gøre hjemmeforbedringen. Alt du behøver er en lille følsomhed og det rigtige værktøj. 

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

Find den rigtige specialist

Stucco arbejdere er de rigtige, hvis du kun lader en specialist i din stucco. Besættelsen i dag refererer til en person, der plasterede vægge indendørs og udendørs. Navnet på hele erhvervskoncernen er arbejdet med stucco, dvs. fremstilling, renovering og forarbejdning af dette. 

Især når det kommer til at genoprette konturer, la folk nå deres grænser. Stuckateros instinkt er noget helt anderledes. Påfør først det nye materiale og tør forsigtigt det overskydende materiale af igen. Fine strukturer skaber kun en specialist. 

Mangler det dekorative loftelement selv del, er eksperten ude af spørgsmålet. Disse dele skal erstattes af en plasterer. Præcise replikaer af individuelle dele, som du sjældent får konventionelt i handel. De skal være lavet med individuelt tegnet stencils og former. 

Stuck kan repareres på disse måder

Frem for alt er krakket og smuldrende stuck tegn på tiden for et gammelt bygningsloft. Sprækkerne kan let lukkes, men også en lægmand. For dette skal revnerne kun udvides. Herefter skal du udfylde det samme materiale som tidligere var i det. Enhver, der tror, ​​at byggeskum og andre plastik er lige så gode, en idé til at fylde er forkert! Hvis materialerne ikke kan forbinde med hinanden, oprettes nye revner. 

Hvem vil helt omhugge sit stykke, skal først fjerne gamle lag af maling. Ofte lejere og ejere vil bare gøre det og bare slette det. Problemet er imidlertid, at konturerne blur hver gang. 

Hvis alle strengene rives og stukkerne er så beskadigede, at reparationen ville være dyrere end at bygge et nyt stykke, skal du fjerne alt stucco. Dette har den store fordel, at du straks kan vedhæfte et nyt ornament, som også er designet efter sine egne ideer. Eksperter anbefaler dog varianter, hvor Styrofoam anvendes. Den klassiske er og forbliver gips. 

Stuck stucco - sådan fungerer det

Hvem vil reparere sin stucco pæne, kan straks pakke den store malervals til at slå igen. Fordi først alle tidligere lag skal gå ned! Først da vil du se, hvor smuk din stucco virkelig er: skarpe kanter, fint udformede ornamenter og filigreeelementer. Sisyphean arbejde, som kan bringe den private bolig forbedring en eller anden gang til sine grænser. Tålmodighed, følsomhed og forsigtighed er trods alt nødvendigt. Stukken bør ikke ødelægges under alle omstændigheder. 

Før du begynder at fjerne de enkelte lag af maling, skal du sørge for, fra hvilket materiale det øverste lag af stukken er. Til dette kan du lave en befugtningstest: sprøjt vand på stucken og se hvad der sker. Hvis vandet absorberes, er det kalkmaling, men med emulsionsmaling forbliver det på det. 

Hvordan man får den gamle farve ned fra stukken afhænger af overfladen, men også på tålmodighed og talent. Fordi du med særlig omhu kan skrabe arb stykke for stykke og så fjerne de enkelte lag. På den anden side skal du først fjerne den gamle maling med en pensel, spatel eller børste efter højst 16 timer, hvis du anvender toksiske neutrale strippemidler. Selv vaskbare mineralmalinger tjener deres formål og er det bedre valg til forbedring af hjemmet. 

På grund af den rette pleje har dit stucco et lang levetid

Den nemmeste ting du kan gøre for at tage vare på din stucco er at støv den af. Du skal bare køre over det med en fjer duster eller en blød og frem for alt ren kost. Hvis du vil gå i detaljer, kan du bruge børster samt børster til konturerne. 

Stucco kan også tørres vådt. Men så skal du straks teste på et skjult punkt, hvis han kan holde det. For virkelig at have sæbevand i enhver revne og godt, er det bedst at anvende det med en pumpesprayer. Derefter tilsættes koldt vand og klappes forsigtigt med en klud. Men vent ikke for længe. Du vil ikke have stucco til at blive gennemblødt med væske. 

Det er meget vigtigt, at dine ornamenter tørres grundigt efterpå. Dette gælder f.eks. med en hårtørrer.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

20 − 10 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: