Pridobite nasvete iz Marije za uspešno obnovo!

Medtem sončnih dni se borijo za poravnavo, je še vedno čas, da razmislite o vrtu pohištvo poletnih. Zagrižen ljubitelj garaži prodajo, boste odkrili tudi med vašo zadnjo vožnjo, lep vintage leseno klop, želite uživati ​​vsak žarek sonca. Edina težava: njegova splošno stanje je slabo! Če ne veš, kako greš, da mu drugo življenje, tukaj je nekaj dobrih nasvetov od Marije (alias Mala Mary pohištvo), Melanie in njen pomočnik, ki se posodila uveljavljati. Dokaz.

Korak 1: Analiza omarica (5 minut)

retro staro leseno klop poškodovana
© Melanie VASSART

Ta vintage klop je utrpela zob časa. Prvotni temno rjava lak razpadel čez les in ena od nog je izklopljen. Dobra novica še vedno, saj je les zdrav, precej sedel v dobrem stanju, na koncu, bo potreben le majhen osvežitev, da ga oživiti.

2. korak: velika peskanje (20 minut)

Brušenje stare klopi
© Melanie VASSART

Prva faza tega preobrazba: velik brušenje. Oborožen s krožnim brusilnik, Melanie odstranjuje lak tako, da nemoteno ravne površine. Tako bo naslednja plast barve dobro držijo in bo zelo izenačena. Da bi dosegli ta brušenje, mlada ženska vedno pozicionira oči v pesek pohištva vzporedno s tlemi. Prav tako uravnava hitrost brusilnik po površini (hitrejši za velike površine, počasnejše za majhne, ​​da ne napadom lesa).

3. korak: majhna mletje (15 minut)

ročno brušenje stare klopi
© Melanie VASSART

Ko dodal brušenje, Melanie napade ročno brušenje. To je z brusnim papirjem (da obloge na majhno leseno desko za ustvarjanje klin) noge klopi so na svoji vrsti brušen. Pri nedostopnih kotičkih z čakanju, Melanie uporablja smirkovim papirjem sam. V tem koraku, je cilj tudi za nemoteno les nedostopnih delov z krožni brusilnik.

Korak 4: ponovne vezave noga (10 min)

ponovne vezave stopala nekdanji banka
© Melanie VASSART

Dvigni nogo, ki visi, Melanie ekipa belega lepila lesa, kos lesa (ali čopičem), s spono in dveh blokov. Ona se začne z lepljenjem vse površine, ki se bodo našli v stiku in remboîte peš. Nato postavi bloki bodisi stranske omarice, tako da ne poškoduje, ko je sponka v mestu. Ta mora biti nameščena daleč klini center, tako da je tlak enak povsod. Ostaja samo pustiti, da se posuši na 1:30.

Korak 5: izbiro barve (5 minut)

izbiri barve stara klop
© Melanie VASSART

Po okleva med pastelno rdeče in eno roza, Marie in sem končno žetoni naših znamenitosti na svetlo oranžne sedemdesetih duha. Ideja? Klop enkrat prebarvali dodaja kanček dobre volje, da bo vstop v vrt.

6. korak: barve (30 minut + 20 minut)

bivši klop oranžna barva
© Melanie VASSART

Pred začetkom šesto stopnjo, menijo vlažno krpo čez celotno klopi, da odstranite vse brusnega praha. Faza slika lahko nato začne! Marija se začne z okroglo krtačo na noge klopi. To je potem sedež in osrednji bar prenesti pod roll. 24. pustimo, da se posušijo, nato uporablja drugo plast. Nasvet od pro slikati korak: Vedno začnite z zadnjo omaro, če ima noge!

Korak 7: lak (2 x 15 minut)

Klop zaščita prozornim lakom
© Melanie VASSART

Po sušenju drugega sloja za 24 ur, da je čas za zadnji korak Lak. To je bistvenega pomena za zaščito bank pred vremenskimi vplivi! Opremljen je z velikim čopičem nanesite lak Mary (ki je mimogrede prinaša lepo svetleč učinek) na celotnem klopi. Ona pustite, da se posuši za 24 ur in nato izvede drugo plast.

obnovljena retro klop
© Melanie VASSART

To je naša klop pripravljena, da bi našli svoje mesto na terasi ali v lepem vrtu. S svojo oranžno barvo, prepričan, da ne bo ostalo neopaženo!

Mali Pohištvo Mary

38 rue Lucien Sampaix, Pariz 10.