Usædvanlige levende ideer

Når det kommer til indretning, er vi altid på udkig efter måder at sætte vores hjem i rampelyset, og det giver stil og karakter
at låne og skelne det fra andre. Efter alt vil ingen i en
At bo et hus, der er lige så dekoreret og dekoreret som naboens. derfor
I dag har vi bragt dig nogle rigtig usædvanlige levende ideer, som du kan
ser næppe nogensinde noget igen.

Trapper ahoy!

En trappe er ikke kun en bekvem måde at flytte os fra en etage til den næste, men det kan også være et sandt kunstværk, der trækker alles opmærksomhed med stil og innovativt design. Ligesom denne, designet som en gul jolle. Derudover bruges padle og livbukser til at skabe sjove accenter. En virkelig original ide, som garanteres at blive fundet i intet andet hus.

vandfald

På badeværelset ser du sjældent fancy udskrifter og mønstre - og helt sikkert ikke i bruser. Der er næppe et bedre sted for et sådant vandfald på væggen. På denne baggrund, på mandag morgen klokken seks vil du føle dig så afslappet og forfrisket som om du badede i et tropisk vand.

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

bank

Sidebordet ni grader synes at vende fysikens love på hovedet og tiltrækker opmærksomhed med sin skrå optik alle øjne. Når alt kommer til alt er det høj tid at danse lidt ud af køen.

Fra beholderen til skabet

En spændende upcycling historie er bag dette kølige hjem tilbehør. Skrotpressen rømmede, blev stærkt dæmpet og ridset, den gamle stålbeholder fik en ny chance i et nyt produktliv som et skab, der sikrer ordre og opbevaringsplads i hofteflader. Det er ligegyldigt, om du opbevarer kosmetik, smykker, cd'er eller hjemme baren her, det vil blive fuldstændig overruled af din personlige smag. Uanset hvad det er Kesseltänk den fulde opmærksomhed for sikker.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

27 − 18 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: