16 gode ideer til rustikke stuer

Den rustikke landestil gør i øjeblikket et strålende comeback. Flere og flere mennesker fokuserer på naturen og ønsker at
Omgivet hjemme med naturlige materialer og påvirkninger. Hvorvidt i
Land komplet udseende eller i modsætning til den moderne, puristiske, elegante lejlighed
Indstilling af accenter - Rustikke detaljer er yderst populære i moderne indretning.

1. Inspiration fra naturen

Inspiration fra naturen gør den rustikke stue unikt og umiskendeligt. Skinnende eksempel: Disse kølige hylder, som får det sikre på noget gennem træstammer og tiltrækker alle øjne.

2. træ helt

Fra gulv til loft Træ: Hvad blev betragtet jordnært, forældet og umoderent, indtil for få år siden er det nu meget køligt og hip. Hemmeligheden, der gør muggen stilfuld: kombinere alt-over-træet med rene linjer, reducerede silhuetter og masser af glas. Så han er yderst afslappet og moderne.

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

3. træ og hvid

En populær kombination, der sandsynligvis altid forbliver tidløs og virker i enhver fortolkning: hvid og træ er uovervindelige partnere, der giver rummet et rustik touch, mens du altid forbliver frisk og moderne.

4. Elegant fortolket

For alle dem, der ønsker at bruge temat "rustikke" kun i meget økonomiske dåser: Et ægte trægulv gør enhver purist eller klassisk elegant indretning ser varmere og mere naturlige og formede designermøbler, kølige materialer og reducerede ideer.

5. mur

Også velkommen i den rustikke atmosfære er den udsatte murvæg, som bringer struktur og karakter ind i hvert rum og giver det en grov, afslappet aura.

6. naturmaterialer

Uanset om det er rustik eller lidt rustik, er det ikke bare naturligt træ, men også andre naturlige materialer som bambus, linned, uld, læder, bomuld, sisal og meget mere.

7. Rå teksturer

Alle kan stryges: Den rustikke levestandard lever på ru, robuste og grove overfladetekster. Grove sten- og træhaptik bringer en tredje dimension i spil og appellerer til flere sanser.

8. Organiske former

Det skal ikke altid være klare kanter og retvinkler. I naturen er det sjældent dødt lige. Den rustikke stil gør meget bedre brug af organiske, forsigtigt buede former.

9. sten

Et andet must-have i en rustik stemning: natursten. Og så groft som muligt, groft og naturligt. Poleret marmor har ingen forretning her.

10. strålede

Plus punkter på rustikke skala samle værelser med synlige loft bjælker. Disse tjener som en iøjnefaldende og erklæring stykke både i ellers diskret møblerede lejligheder og i traditionelle country house miljøer.

11. Palle Møbler

Med hjemmelavede pallemøbler kan du gøre dit hjem lidt mere rustikt uden at overdrive det.

12. Tv-væg af træ

Eller hvad med en tv-væg af træ, som præsenterer det moderne højteknologiske multimediesystem smarte og selvfølgelig i scene?

13 dyrehuder

Det bliver virkelig rustikt i det rustikke hjem med ko og fåreskind. I øvrigt er der også i den falske version, hvis du ikke er helt fortrolig med ideen om et dødt dyr i stuen.

14. pejs

For en ekstra dosis af hygge, må en pejs eller brændeovn ikke mangle.

15 lædersofaer

Lædersofaer i varme nuancer af brune er ideelle til rustikke-inspirerede interiører. De ser robuste og elegante på samme tid, er holdbare og gør en reel erklæring, men samtidig harmonisk tilpasse sig den givne atmosfære.

16. Farve og børste træ

Træ er ikke nødvendigvis altid helt naturligt. Du kan også plette, sand, male eller male bjælker, lofter, gulve, møbler og andre overflader uden at miste det ønskede udseende.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

69 − = 60

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: