Sveče svetlo in elegantno

Japonski žaluzije je klasika, ki ne sprejme gub. Ta žoga "Washi", a obrtnih papirni murve vlaken prepletenih, ki je pomemben za mehko svetlobo je oddaja, temveč tudi za njegovo svetlobo in nežnim videzom. Na voljo v različnih stilov, ta opustitev preneha zapeljati mlado in staro. Predstavitev..

Washi: ključ do uspeha japonskega senčniku

otroška soba, dnevna soba ali Zen dizajn ... japonski papir žoga ni iz mode. Njegova skrivnost? Njegova tekstura oblak: Washi. Dokument ročno izdelan na Japonskem od leta 1300 let, ki temeljijo na dolgih murve vlaken prepletenih, ki je včasih dana napačno ime riževega papirja. S tem upogljivega materiala, močni in svetlobo, odtenek Japonski papir ni v celoti pregledni, se pojavlja kot seksapilna videz, okroglih krivulje in obljublja mehko osvetlitev.

Okrasni predmet upadla v vseh stilov

S svojim prefinjenim in lahke lastnosti, papir začasno uteleša predvsem Zen vzdušje. Vendar pa je na podlagi tega, da ga krasijo primerna za vse notranje stil. Klasični odtenki bele knjige je dobrodošla pri oblikovanju deco ali naravno. On prinaša prefinjeno noto prostora. Če ste navdušeni, da označite japonskem stilu, nič takega izbiri cvetlični vzorci, povsem primerna za nežno vzdušje v prostoru (5.90 € odstavka).

Da ne omenjam, da otroci potrebujejo tudi malo domišljije strop! Še posebej jih prosim, Vertbaudet ponuja papirnate kroglice 22,90 € do 29,90 € krasiživali, za majhne barvne pike, zazvezde modri ali kislinske toni. In za oblikovanje, vzmetenje Washi še traja oblika origami. Na strani Habitat, najdemo te nastavitve pod "kura", po ceni 25 €. Seveda, tu največ dekorativni dodatek po najboljših cenah!

Slike za navdih ali sanje ... Odkrijte "Deco Fotografije»