Pogoj usnje je merilo, ki šteje

Simbol za udobje in sprostitev, ki jih obrtniki klubskih stolov postajajo vse bolj redki.

Dobra ideja, da bi našli? Naj bolhe! In za to, Carine Albertus, avtor "barantajo lov, zbiranje" in urednik revije Starine Bolšji nam pomaga nekaj nasvetov!

Intervju s Caroline Delman

Katere so različne vrste kluba stoli, ki se lahko najdejo na bolšjem trgu?

Upoštevajte, da klub stoli pojavil leta 1920. V letih 1930/1940, so bile ustvarjene napel klobuk stoli, to se pravi s kvadratom nazaj v obliki napel kape. Nekateri modeli so obarvane in datum iz leta 1950 so prav tako v povprečju dražje od drugih. Končno je tudi razkriva majhne klub stoli modeli prakse za male notranjost!

Kaj cenovni razred si pridobijo klub stol bolh?

Prva cena za klubski stol v državno povprečje je okoli 200-300 evrov. Toda na povprečno število od 300 do 1000 evrov.

Kako oceniti stanje stol kluba prodajajo v bolšjem trgu?

To je odvisno od stanja, velikost čas ... Država usnje je vidik, da razmisli. Madeži na splošno ne zapusti in praske je težko, da si opomore. Še posebej pomembno je, da struktura traja. V absolutni lahko Dekorater popolnoma redo stol, vendar je treba strukturo. Potem staro usnje daje stari videz cenjena. In urejena klub stol lahko imajo življenjsko dobo.

Ali obstaja več iskali naslanjači ali več strani kot drugi?

Fotelji 1950 so najbolj iskan. V nasprotnem primeru se lahko nekatera velika imena dvig cene do 15.000 € včasih Jacques-Emile Ruhlmann (oblikovalec začetku dvajsetega stoletja), na primer.

Kako se pogajati klubski stol?

Vedno pogajanja, to je del igre! Pustimo vsaj 10% popusta. Nekateri prodajalci lahko dol v ceni do 30%, če so dobri.

Kot je za čas, je najbolje, da pridejo zgodaj zjutraj do 10. ure dopoldne. Prav na tej točki, da so kupčij. Sčasoma, v poznih popoldanskih urah, so lahko nekatere predmete iz tovornjaka bi nadomestili izdelke, ki se prodajajo in lahko pozitivno presenetil.

Kateri so najboljši kraji za lov okoli klubski stol?

Na internetu, naslov je, da se spomnimo: www.lesnouveauxbrocanteurs.com. In v Parizu: Philippe Rosenthal, obrezovanje nož trg Saint Ouen, je šel 4 stojnico 3.

Več informacij:

"Bargain lov, zbiranje"

Carine Albertus

Hoëbeke izdaje

Objavljeno 6. november 2008

Cena: 30 evrov