Vprašanje vzorec, mislim najboljših oljk iz Provanse

Ah Provence, Škržati in dobri vonj sivke ... In vonj provansalske kuhinje s poletnimi zelenjavo! Če želite dober humor navdihnila s provansalskih dekor, tako da izberejo kuhinjo. Veliko število okrasnih predmetov bo na voljo za vas, da ustvarjajo ozračje Provanse!

Za kuhinjo v Provence slogu:

- Potrebovali boste svetlo leseno pohištvo. Pin bo zelo primerna za provansalske kuhinje. Lahko se odločite tudi za barvo medu, če vam je všeč, kaj tonus malo topleje. Leseno pohištvo bele barve bo tudi naredil. Ključno je, da vaše pohištvo ne bo temna. To pohištvo bo imela rahlo rustikalen videz države. Torej si lahko izberete z zaobljenimi noge, ali nekaj preprostih ornamenti.

- Za provansalskih slog, izbira barv za vaše stene in okrasnih predmetov je preprosto, osnova je rumena. Potem raje oljk iz Provanse in greš na rumeno izbor / zelena, ali ste več privrženci Provence sivke in boste usmerimo bolj proti rumeni izbor / modro-vijolična. Nič ne preprečuje, seveda igrati na dveh mizah, vendar boste še vedno odločijo prevladujoče tone, drugače boste morda na koncu z obilica barv, ki se odražajo ne nazadnje želeni slog.

- Vprašanje motiv, nič ne bije olive, ki so na voljo v friz na platnene ali začimb kozarcih. In če si res želite, da se prepeljejo v Provansi, ne pozabite na malo porcelana škržat na vaši kuhinjski steni.

Poiščite navdih!