Arhivirati svoje favorite!

Tako kot dekor, dobre načrte z družino, najboljša mesta iti ven in majhne recepti s prijatelji? Nato pojdite na zelo prijazno socialno delitev mestu Uživajte Moj Tribe, lahko arhivirate vaše srce kapi in odkrijte drugih. Uživajte!

Malo organizacija, veliko delitve in predvsem zabavno, da sestavine našega življenja! To je to dejstvo, da je Edward in Sophie Renevier Malrieux levo predstavljati Uživajte My Tribe, nekakšno Pinterest v francoščini. Vi preprosto arhivirate v za predloge škatlah vse, kar so opazili na spletu.

"Uživajte Moj Pleme je kot virtualni polico, na kateri bi jih shranjujemo naše knjige, evidenc, naše dekorativni dodatki ..." Edward komentiral lepo. Z gumbom "Enjoy", ki z lahkoto namesti v baru svojih favoritov, lepe stvari, ki jih odkrili na spletu v enim klikom izberete. Nato jih položite v predlog, polja, ki jih je mogoče ustvariti glede na naše želje: nenavadne predmete, deco navdiha, okusne idej, dekorativni darila, trendi in navdiha ... toliko imena in ideje, saj so strastni člani . Z jedro Deco sladokusce, ki bi vas odkrili razpoloženja, določa, oblikovalske predmete in majhne skrivnost naslove.

"Plus": lahko organizirate in delite ideje z plemen, kot smo mi, sledijo ali jih je treba upoštevati, ali črpajo navdih, "enjoyer" preprosto, nas vodi od strani do strani, da odkrijete pisane svetove vintage in nas navdihujejo Deco stran.

Od 1. marca Uživajte My Tribe, s svojimi 50 000 članov, je seveda vstopila v obdobje socialnega nakupovanje, in ponuja za nakup večino izdelkov, ki jih njegovi člani v skupni rabi: da vas 3D Cirque du sonce, atelje du Musée en Herbe kjer vonj deco sveče Sarah Lavoine cene Uživajte!

> Več informacij www.enjoymytribu.com