21 moderne trapper, hvor du får gåsehud

Trappen er stort set et funktionelt møbel, ikke? Deres skridt er designet til at tage os sikkert fra loftsrummet ned til kælderen. Enten i form af en smal spireltrappe eller lige som en klassisk trætrappe. Desværre er hun ikke ligefrem kendt for at være særlig pladsbesparende eller subtil. Det faktum, at trappen kan være så meget mere end en praktisk trætrappe, der tager meget plads, vi vil bevise i dag. Vi er sikre på: Ved synet af disse 21 moderne trapper får du gåsebud. Man kan næppe modstå hendes skønhed, den ene er smukkere end den anden. Du skal bare se igen og igen. Så sig ikke, at vi ikke advare dig! Lad dig inspirere!

For det andet Ekstraordinært minimalistisk

I dette lyse rum skal selvfølgelig også trappen komme ud af de lyse omgivelser. Takket være glasbalustrade, som fungerer som en næsten usynlig rækværk, kan lyset udstråle uhindret i deres minimalistiske faser. Så selv de antikke børns legetøj i kælderen er stadig helt oplyste. Ærligt, er der en bedre måde at fange denne charmerende detalje på? Næppe!

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

tredje Geometrisk charme

Kombinationen af ​​varmskala træelementer og moderne design udstråler en utrolig mængde charme. Enhver der kommer ind her må bare føle sig hjemme. De geometriske trin udgør en sikkerhedsgivende base og tilbyder en spektakulær udsigt takket være de integrerede LED-lamper. Glasrækværket understøtter det moderne krav på denne trappe. Den perfekte trappe til hver hal, som er kendt for at være telefonkortet til huset.

4. Strålende accent i stil mix

Den integrerede LED-belysning med dens varme accent mellem væg og trin er det perfekte højdepunkt i den ellers overvejende industrielle rustikke stil mix. Håndlænken passer dog perfekt til jorden og supplerer den gennem de ædle træstrin. Et godt eksempel på, at selv med få elementer, hvis det er klogt brugt, kan man opnå store effekter.

5. Den skandinaviske hylde trappe

Hvilket hjertefuldt eksempel, at en trappe kan være begge, praktisk tæmmet og endnu smuk. Deres skandinaviske designlån er særligt velegnede til tidløse, moderne faciliteter, som igen foretrækker let træ. Især smart: Trinnene strækker sig på væggen og tjener nu som en stor væghylde. Så virkelig er der ikke noget firkantmeter lagerplads tabt.

6th Den lyse betontrappe i hvid

Farven hvid er selvfølgelig en rigtig evergreen i moderne design. Tidløs i hvert værelse og visuelt tiltalende. I dette eksempel giver den konkrete trappe den en let linje og lader den svæve over rummet. Selvfølgelig understøtter glasrækningen dette indtryk enormt og giver rummet et strejf af minimalistisk design. Godt hærdet perfekt til ethvert moderne hjem.

7th Lineær elegance

Den lige udformning af denne trappe, som engang fører gennem hele huset, er rigelig med elegance. Du kan næppe få nok af det. Deres kombination af glas og stål kombinerer minimalistiske standarder med absolut rene linjer. Et dejligt eksempel på, at selv små dimensioner altid giver plads til godt design.

8. Letvægtsdesign med ædle træ

Støtten til denne fantastisk moderne trappe er en stålbjælke, der med fordel bliver usynlig i byggeri. Det hærdede glas i rækværket tillader dagslys at strømme gennem rummet bag trappen med naturligt lys. Sådan kommer den elegante finer i trægulvet virkelig til sin egen.

9th Enkel trappe med kølig detalje

Fastholdt og alligevel den absolutte iøjnefaldende. Glasstangen ligner en moderne balustrade fra denne vinkel. Beslutningen til fordel for en individuel vægophæng kan beundres med hvert trin på ny, fordi trinnene er forskudt og har forskellige længder. Moderne og lyst design med en bestemt, kølig detalje.

10th Den klassiske varme i en trætrappe

Selvfølgelig er træ det absolutte første valg til mange trappedesigner. Selv i moderne omgivelser kommer træ virkelig til sig selv. Dens varme giver den tilsyneladende ædru moderne stil en afslappet og hyggelig flair. I dette eksempel viser trappen med sin hvide railing og de lyse trin også lån fra den skandinaviske stil.

11. Perfekt organiseret i det nordiske udseende

En trappe tager altid værdifuld plads, som ellers kunne have været brugt forskelligt. I det mindste er det teorien. I dette eksempel ser vi, hvordan man kombinerer både trappe og modulære hyldevæg. Lyset træ gør trappen lyse og går vidunderligt ind i hylderområdet. Perfekt integreret af en tømrer, et utrolig pladsbesparende alternativ i nordisk stil.

12th Træ og glas: En tidløs kontrast

Kombinationen af ​​træ og glas kan i første omgang virke som en modsigelse, men det viser altid, hvor vidunderligt begge kan komplementere hinanden. Ligesom i dette eksempel. De to materialer er særligt effektive i det neutrale miljø. LED-belysningen og de forsænkede nicher i væggen er også en god tilføjelse, fordelene ved hvilke du ikke vil gå glip af igen.

13. Cement trin i industrielle stil

Denne stentrappe lavet af cement giver et stærkt indtryk på rummet. Dette dog uden at have de klassiske elementer i en trappe som håndliste, balustrade eller rækværk. Minimalistisk med en stærk fornemmelse for industriel stil, det supplerer det lyse indgangsområde og beriger det forsigtigt med et moderne touch. Et must have for fans af genren.

14th Den flydende metal trappe

Ideel til små rum, hilser denne charmerende kopi af en trappe os. Deres metalbøjle efterlader rigeligt plads til trapperne og giver uundgåeligt indtryk af at flyde i rummet. Minder hun om en let foldetrappe? Du får følelsen af ​​at de kan trækkes tilbage til enhver tid. En stor effekt, de små rum er ikke overbelastede og stadig smukke at se på.

15th Revolutionær trappe lavet af Corten stål

Corten Steel er et af de mest udsøgte byggematerialer, når det kommer til moderne indretning. Ikke så mærkeligt, at nogle trapper nyder dette stof. Utroligt stabilt giver stålet former og arrangementer, som ellers ikke ville have været mulige i en drøm. Denne trappe er ikke kun revolutionerende, men gør i ethvert designhus til en meget god figur.

16th Den effektive multifunktionelle trappe

Kontrast af sort og hvidt indretningselementer giver den nødvendige dynamik, når det kommer til moderne design. På den ene side tidløse, overfører de sorte accentuerede elementer især en vis elegance. Men det vi ser i dette eksempel går langt ud over det. Rummet under trappen er også klogt brugt som lagerplads og synes alligevel at være næsten usynlig. Mere effektivitet er ikke mulig. Af den måde: hvordan du kan udnytte pladsen under din trappe perfekt, lærer du her: 10 strålende ideer til stedet under trappen. Tag et kig! 

17. Landhus trappe med læsesalong

Lad os blive endnu et øjeblik i stuen under trappen. Her er nogle muligheder for etablering af en lille lounge. Hylderne under dette landhustrappe afslører det allerede: Her kunne der skabes en vidunderlig læserum. Trappen tjener som det fremtidige Schmöcker hjørnestrukturgivende element. Her er det let for os at føle sig godt tilpas og at slå hverdagen for en vis tid.

18. Spiraltrappe med industriel charme

Især i duplex lejligheder eller lofts, er det en populær måde at forbinde to niveauer - uden at skulle give op meget plads. Vindeltrappen i dette eksempel præsenterer sig som en klassisk kombination af sort ramme og optisk elegante træ trin. Et strejf af industriel stil blæser gennem rummet, men er fanget af de imponerende, legende træelementer perfekt og med fart igen.

19. Moderne stemning med vindeltrappe

Et andet imponerende eksempel på en spireltrappe i et begrænset rum. I den minimalistiske stil og med meget klare allusioner til den skandinaviske modernitet, skiller sig især deres spiralformede ud. Det blæser ubesværet fra rum til rum og fungerer som en naturlig forbindelse mellem de forskellige niveauer. Moderne og klart struktureret.

20. Spiraltrappe med nautisk stil

Vi er nødt til at gnide vores øjne et øjeblik. Er vi her i en futuristisk ubåd eller i et utrolig godt designet hus? Spiraltrappen med centrumkolonnen fascinerer først og fremmest af dets visuelle effekter, som næsten narrer øjet med uendeligt. Glaselementerne designet som portholes udstråler også en meget specifik, nautisk flair. Hvor sjovt det er at glide ned ad trappen. Stort design.

21. Skønhed lånt fra naturen

Til grand finale tager vi endnu engang kig på en meget speciel vindeltrappe. Vi har allerede oplevet, at kombinationen af ​​glas og træ kan virke perfekt. Tilsætningen af ​​metalliske elementer har altid vist sig at være en særlig højdepunkt. Men det vi får lov til at beundre her, går langt ud over alt andet. Det skinnende grønne glas, i kombination med det naturligt formede metalrækværk, minder om en stor plante, der styrer rummet. En rigtig højdepunkt med hensyn til moderne design, hvis designsprog tydeligt minder os om naturen. Bare wow!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

64 + = 70

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: