Vem, da nekateri bolj natančno (glej stran 842 knjige "Hvala za čokolado" od Shalima), da bi šel, da visi z njihove vrvi za perilo, da ni treba živeti dan brez njihovega lase pretvezo, da imajo tri otroke in v Franciji, je nemogoče, da se posuši njeno perilo videti sedanjih razmerah.

Kako potem ne bi izkazala solidarnost s švedsko gospodinja Umea, recimo ji gospa Ida Svensson, ki ima živeti to dramo okoli 365 dni na leto videli v avgustu je temperatura okoli januarja -12 ° C? Uboga gospa Svensson! Poleg tega, da ne more niti sprejeti svojo ladjo!

In na Švedskem, kako deluje?

Po drugi strani pa, gospa Ida Svensson je že velik, blond in švedski, lahko tudi morfler malo, da se posuši ji perilo! Néanmois Prišel sem razmišljal, da je gospa Ida Svensson nujno vedeti polmer lase strani, ker brez te naprave treba dati svojo obleko v odpirač. Poleg tega so švedski prišli na isto misel: "Hej, fantje glaglagla *, ne morete najti ve suho stroj? To ti ne pove, da dajo roke na evropskem sušenje trga? Po državnem udaru, ki jih je bila vložena v modi in pohištvo, so pripravljeni, da nam kaj kupiti!".

Han! Zavedam se nenadoma! Švedski nas hoče napasti spet, elegantna Viking Različica: po mode in pohištva, da napade trg za lase. Toda ali se bo končalo? Vedeti morate, da je moda Švedska sušenje kabinet. Kabinet, ki izgleda kot hladilnik in suši svoje perilo iz pralnega stroja, ampak tudi, da se posuši zunanjih obleke, ko se vrneš iz službe, na sprehod v gozd ali na dan smučanja. Švedsko podjetje Podab odločila, da bo trg v Franciji nov model za posameznike.

Sušilni kabinet 

Na voljo je tudi črno različico. Družba nam zagotavlja, da s svojim videzom mat, lahko vključijo to za lase kjerkoli v vašem domu. Med Ikea omare za primer! Njena zmogljivost je 4 kg in čas sušenja je približno 100 min pri 60 ° C.Disponible od oktobra 2008, se bo cena na € 995.