20 badeværelser, der er små, moderne og smukke

Hus ejere i nybyggede huse kan normalt se frem til badeværelser, der ligner små wellness oaser. Fordi de kunne fra begyndelsen
inddrages generøst i planlægningen - også i forbindelse med kvadratmønstrene. Gamle huse, der blev renoveret
på den anden side har problemet med ofte at have små badeværelser. Det er
på grund af det faktum, at badeværelserne plejede at være mere funktionelle. Og lejlighederne har ofte små badeværelser eller gæstetoiletter.

Men hvem tror nu, at lille badeværelse ikke er smukt
han kunne være forkert. En ting er tydelig: Her skal hver kvadratmeter være så god som muligt
anvendes. Og så skal det også passe til din egen stil. Går dog
Alt mener vi. For at overbevise dig, har vi i dag en dag
Ideopsamling kompileret med 20 bad.

1. Koldt materiale blanding

Vi starter med et første lille badeværelse, hvor arkitekterne dygtigt spillede med den eksisterende størrelse. Fordi i små badeværelser normalt ikke er plads til udførlig dekoration, har eksperterne simpelthen brugt forskellige materialer, nemlig sten og træ. Dette har et så stilfuldt udseende, at du ikke har brug for yderligere dekoration. 

2. luftigt design

En af hemmelighederne til at gøre et badeværelse større end det egentlig er, er at have sanitetsgenstande, der ikke står på gulvet, men hænger på væggen. Så gulvet ser væsentligt større ud og bidrager til et mere luftigt design. Hvis han stadig er meget lys, så intensiverer indtrykket som i vores eksempel. 

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

3. hoved op!

Hvis vi har meget lidt plads til rådighed, som i dette yderst smalle badeværelse, kan loftets design hjælpe. Fordi så stærke farvekontraster som her sikrer, at observatørens syn er distraheret fra narrowness. Og i længden af ​​rummet ser ud til at strække sig. 

4. God organisation er alt!

Planlægning og organisation er afgørende for små badeværelser. For eksempel er spørgsmålet, hvor man skal placere møbler for at kunne bruge rummet så effektivt som muligt. Den bedste måde at diskutere forskellige muligheder med arkitekter. 

5. Detaljer, der overbeviser os!

Nogle gange behøver vi ikke et komplekst design for at gøre et badeværelse til et imponerende rum. Ofte er der kun et element, der tiltrækker alles opmærksomhed. Hvilket element er i dette bad er sandsynligvis ikke et spørgsmål, ikke? 

6. Brusekabine - et vigtigt element

I dag bygger store badeværelser ofte brusere, så de kan klare sig uden en lukket brusekabine. For eksempel er brusere anbragt mellem to vægafsnit eller har kun ét adskilt glaselement, som beholder sprøjtevand. Dette er også muligt i små badeværelser, men ikke fornuftigt. På grund af rummets nærhed sprøjter brusebadet let på møbler eller tekstiler, der lider af det. Så installer en lukket kabine. 

7. Style mix

Hvis vi ønsker at blande forskellige stilarter, har vi brug for lidt erfaring og en følelse af hvilke designs passer sammen. Men så er der skabt individuelle yndlingsrum, der virkelig er umiskendelige. For eksempel, hvem ville have troet, at et så optimalt gulv kunne arbejde med Shabby Chic stole og et klassisk spejlskab. 

8. Opret symmetrier

Symmetriske former er generelt et vigtigt designelement og er særligt velegnede i små rum for at skabe orden og balance. I vores eksempel er toilet og håndvask modsat hinanden, men supplerer hinanden optimalt med det overordnede udseende. 

9. Design med træ

Træ er et materiale, der altid ser godt ud, uanset om vi bruger det i små eller store værelser, køkken, stue eller badeværelse. Hvis vi vil give vores badeværelse atmosfæren i et lille spa, er træ bare det rigtige materiale. Fordi det er varmt og behageligt. 

10. To-tone

Hvis vi designer væggene i vores badeværelse med forskellige farver, resulterer dette i et unikt design uden behov for meget dekoration. I dette tilfælde var brusebadet og en lille alkove over toilettet accentueret med sorte mosaikfliser. Resten læner sig tilbage i almindelig hvid. Vi synes: bare smukke!

11. Diskrete møbler

Nogle gange behøver det ikke meget dekoration, men nogle gange behøver det også fastholdte møbler og alle de mere designelementer. Således formåede husejerne med dette smukke lille badeværelse, smalle fliser til at forlade grand indgangen. Møblerne og andre keramik blev brugt så diskret, at væggene virkelig blev bragt til liv her. Stearinlys accentuere væggene derudover. 

12. Afspilning af farver

Lyse farver på overflader er en god idé, især i små badeværelser, så dagslys eller kunstig belysning kan reflektere på væggen. Så ser rummet større og større ud. Pastellfarvet mintgrøn er en smuk varm farve, der minder om varme sommerdage. Og sammen med den klassiske flisebelagt gulv i sort og hvid er der en smart accent. 

13. Hvide rum

Farven hvid har uendelige fordele i små værelser - og endnu mere i badeværelser. Fordi det hjælper med at gøre rummet større end det virkelig er. Overgange mellem gulv, vægge og lofter slør så glat ind i hinanden. 

14. Tilbehør

Ikke alene væggen farver, men også tekstiler kan erstatte de dekorative elementer i små badeværelser. Her gør husejere med mørk blå farve af håndklæder en farverig erklæring. Det tager ikke mere end at føle sig godt tilpas. 

15. Flise spejl

Fliser har altid været et af de vigtigste materialer, der anvendes i badeværelser - selv i dag, selvom værelserne ikke længere er helt flade, men kun i de områder, hvor der kan opstå sprøjtvand. Der er utallige designs og former til rådighed på markedet. 

16. Usædvanligt fliser design

Dette badeværelse er virkelig smal. Men badeværelsesdesignerne har uden tvivl formået at skabe et spektakulært, men helt naturligt design her. Vores tip: Integrer kun en farverig væg på den ene side og hold alle andre vægge neutrale. 

17. badeværelse med ungdommelig charme

Ren for livet, det synes os dette badeværelse at formidle. Fordi på den gule forfængelighed hvide basis virker som et lyspunkt på overskyede dage. Vi mener: lav et godt humør!

18. Et bad med en masse naturlighed

Kølige omgivelser, der ofte er forbundet med flisebelægge vægge, mildnes let af nogle trækomponenter. Et par indendørs planter tilføjet: Done er den tilsyneladende udendørs oase. 

19. Alt i natursten

Wow, hvad et badeværelse! Rummet er primært præget af mørke stenblokke, der blev brugt til at dække både gulvet og væggen. Den usædvanlige gennemsigtige håndvask er belyst med lys og står i lys kontrast til resten af ​​badeværelset. Et imponerende design med stor elegance. 

20. Klare linjer og strukturer

For at gøre vores lille badeværelse meget elegant, er lineære design vores bedste allierede - især når de kombineres med nye materialer, vil det være et perfekt interiør af det. I vores sidste eksempel er disse smalle vandrette spejle usædvanlige, men værd at se!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 5 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: